Cómo como festival a Mataró

dissabte, 28 maig, 2016 - 11:00 a dilluns, 30 maig, 2016 - 19:59
PARC TECNOCAMPÚS MATARÓ-MARESME
Geolocation

Què és el Cómo Como Festival?

Una gran trobada per a totes les persones interessades en l'alimentació saludable.Una festa per compartir coneixement i gaudir dels aliments naturals, ecològics, deproximitat i temporada.

Hi haurà espai per al talent, activitats per a tota la família i menjar sa pertot arreu fet per alguns dels cuiners de referència del món de l'alimentació saludable del nostre país.


 

Organitzador: 
www.etselquemenges.cat
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Notícia
23 municipis costaners s’han sumat a la iniciativa a Catalunya

El Moviment Banderes Verdes és una iniciativa impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus i d´envasos de vidre a Espanya. L’edició 2021 s’ha presentat avui a Mataró i té com a objectiu guardonar l´esforç de més de 2.600 establiments hostalers i l´activisme de 23 municipis costaners de Catalunya per a la sostenibilitat.

Acte
26/10/2021 - 09:00
Tecnocampus Mataró
Notícia

Aquest porta a porta se suma al que ja es va fer el 2020 amb la missió de disminuir el nombre de llars que patia vulnerabilitat energètica i assessorar en la gestió i reducció de les seves factures de subministraments bàsics. La primera intervenció a 500 habitatges de Rocafonda del 2020, que va ser intermitent a causa de la pandèmia, es va dur a terme de forma presencial i via telefònica.

Butlletí