Cobertes verdes i productives com a estratègia per l’adaptació al canvi climàtic

dijous, 6 octubre, 2022 - 10:00 a divendres, 7 octubre, 2022 - 12:30
Multisessió en línia

Sessions dins el cicle de Seminaris tècnics sobre accions locals d’adaptació al canvi climàtic organitzats per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

PROGRAMA

La Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitzen aquest cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d’adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

Objectius: El quart seminari en dues sessions virtuals es proposa compartir quina és la visió i/o l’estratègia de ciutat que hi ha al darrera de l’impuls de projectes de cobertes verdes i aportar la visió des de l’arquitectura i l’enginyeria per saber quines consideracions d’infraestructura cal tenir en compte a l’hora de projectar cobertes verdes. 

Tindrà lloc els dies 6 i 7 d'octubre, de 10 a 12:30 h, a través de la plataforma Zoom. 


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Article

Integrar plantes silvestres comestibles en el sistema alimentari pot suposar una estratègia d’adaptació al canvi climàtic. Sota aquesta premissa, les organitzacions Eixarcolant, Tarpuna i Restaurantes Sostenibles, estan duent a terme un projecte per fomentar i facilitar la producció, distribució i consum d'aquest tipus de plantes a Barcelona.
 

Notícia

Actualment, es troba en procés d’implantació a la finca de Can Colomer un projecte per a estudiar la resistència climàtica amb sistemes agroforestals.

Butlletí