Cobertes verdes i productives com a estratègia per l’adaptació al canvi climàtic

dijous, 6 octubre, 2022 - 10:00 a divendres, 7 octubre, 2022 - 12:30
Multisessió en línia

Sessions dins el cicle de Seminaris tècnics sobre accions locals d’adaptació al canvi climàtic organitzats per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

INSCRIPCIONS al formulari de l'enllaç

Les persones inscrites en anteriors sessions no cal us torneu a inscriure. Us farem arribar l'accés a les sessions virtuals directament.

PROGRAMA

La Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitzen aquest cicle de seminaris tècnics sobre accions locals d’adaptació al canvi climàtic.

A través d’aquest cicle es volen aportar i compartir coneixements fruit de les accions concretes d’adaptació que estan portant a terme diferents ajuntaments i ens municipals. 

Objectius: El quart seminari en dues sessions virtuals es proposa compartir quina és la visió i/o l’estratègia de ciutat que hi ha al darrera de l’impuls de projectes de cobertes verdes i aportar la visió des de l’arquitectura i l’enginyeria per saber quines consideracions d’infraestructura cal tenir en compte a l’hora de projectar cobertes verdes. 

Tindrà lloc els dies 6 i 7 d'octubre, de 10 a 12:30 h, a través de la plataforma Zoom. 


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

Actualment, es troba en procés d’implantació a la finca de Can Colomer un projecte per a estudiar la resistència climàtica amb sistemes agroforestals.

Notícia

El document preveu les accions que el consistori ha d’aplicar fins al 2030 per afrontar la crisi climàtica.

Article

Els jardins de Can Pahissa de Vilanova i la Geltrí es converteixen en un espai de refugi climàtic d'accés públic. L'espai obre cada matí, de dilluns a divendres, i anirà incorporant elements per millorar el confort.​

Butlletí