Cicle "Boscos tropicals"

dilluns, 24 abril, 2023 - 00:00 a dimecres, 26 abril, 2023 - 23:59
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB

Boscos tropicals

24 — 26 abril 2023

De la mà de diverses veus expertes, i també a través del cinema, aquest cicle parla sobre la situació de les selves de l’Amazònia, el Congo i Papua Occidental, els tres boscos tropicals més grans del món, tant essencials per a la vida a la Terra com vulnerables.

El programa consta d'una taula rodona que tindrà lloc el 24 d'abril amb el periodista Jean Wyllys, Raki Ap, portaveu de la campanya Free West Papua-Green State Vision, i Shailini Vora, membre de Survival International, així com una projecció el 26 d'abril del documental Pisar suavemente na terra (2022, 73 min, Marcos Colon).


Per a més informació cliqueu al següent enllaç a la web del CCCB o a la imatge. 

 

Organitzador: 
CCCB
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

Es tracta d'un nou projecte metropolità de ciència ciutadana que contribuirà a investigar i millorar l'estat dels ecosistemes litorals a escala europea. Es farà ús d’un conjunt d’eines tecnològiques que utilitzen l’aprenentatge profund, l’observació de la Terra i la monitorització del territori per crear una nova generació de models predictius de biodiversitat.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Un centenar de fartets han sigut alliberats a dues noves basses que s’han generat aquest any. L’acció s’emmarca en els acords signats per aquestes entitats per protegir la biodiversitat i crear nuclis poblacionals de fartets per assegurar la viabilitat de l’espècie a llarg termini.

 

Butlletí