BCN Honey Fest

dissabte, 29 setembre, 2018 - 00:00 a 23:59
JARDINS DE SANT PAU DEL CAMP, EL RAVAL
Geolocation

¡CONOCE A LAS ABEJAS!

El programa del segundo BCN Honey Fest nos anima. Habrá talleres para niños, una cata y concurso de mieles abierto al público, una cata de hidromieles, clases de cocina con miel, una vitrina expositora con abejas vivas, demostraciones, una cerveza hecha con miel, una serie de charlas científicas y culturales llamada BEE Talks, arte, música y mucho más.

Guarda la fecha — 29 de septiembre — y trae a tus amig@s!


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

Les entitats i els ciutadans que vulguin gestionar un hort urbà, un jardí o un espai de biodiversitat ja poden presentar els projectes per al concurs públic d’adjudicació de set terrenys municipals situats en diferents districtes de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del programa “Mans al verd” per corresponsabilitzar la ciutadania en la promoció i la cura dels espais verds i la biodiversitat.

Notícia

Foodback, amb 900 metres quadrats de superfície, pretén multiplicar per 2,5 l’aprofitament alimentari a Mercabarna en 5 anys. Al centre s’hi trien fruites i hortalisses excedentàries aportades per les empreses majoristes del gran mercat per donar-los una segona vida. Després d’aquest triatge, els productes aprofitables per al consum humà es distribueixen a entitats socials de tot Catalunya.

Notícia

El primer any del Contracte Agrari de Collserola (CAC) s’han aprovat 17 sol·licituds de projectes productius per a actuacions adreçades a la prevenció d’incendis, manteniment del mosaic agroforestal i biodiversitat, entre d’altres. La subvenció total ha estat de 67.190,26€, dels quals 17.208,45€ són per a la instal·lació de tanques cinergètiques per a deu finques diferents.

Butlletí