BCN Honey Fest

dissabte, 29 setembre, 2018
JARDINS DE SANT PAU DEL CAMP, EL RAVAL
Geolocation

¡CONOCE A LAS ABEJAS!

El programa del segundo BCN Honey Fest nos anima. Habrá talleres para niños, una cata y concurso de mieles abierto al público, una cata de hidromieles, clases de cocina con miel, una vitrina expositora con abejas vivas, demostraciones, una cerveza hecha con miel, una serie de charlas científicas y culturales llamada BEE Talks, arte, música y mucho más.

Guarda la fecha — 29 de septiembre — y trae a tus amig@s!


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Agricultura
Biodiversitat

Relacionats

Acte
04/11/2019 - 19:30
Cinemes Girona. Barcelona
Notícia

Enverdim Barcelona pretén que els ciutadans facin més verda la ciutat des dels seus balcons, terrasses i finestres. El procediment del projecte Enverdim Barcelona és senzill: ell planta una llavor i un cop germina i és prou forta ja està preparada per trobar una nova llar. Llavors la deixa en un punt de la ciutat fins que arriba alguna persona i se l’emporta. L’objectiu és multiplicar les plantes que hi ha a la ciutat. 

Notícia
El projecte dels horts urbans conreats per persones amb discapacitats al terrats de cinc edificis públics de Barcelona, entre els quals hi ha la seu del Districte de Sants-Montjuïc, ha guanyat els European Public Sector Awards (EPSA) en la categoria d'administracions locals i supralocals.

Butlletí