Banys de bosc a Sant Pere de Ribes

dissabte, 6 maig, 2023 - 10:00

Us presentem la primera activitat que portem a terme dins del projecte "Sant Pere de Ribes Municipi Saludable".

Amb els Banys de Bosc al Parc del Garraf, volem impulsar el binomi salut i natura en l'àmbit municipal, i afavorir la contribució fonamental de la natura en el benestar de les persones i la prevenció de la seva salut.

Necessitem una natura saludable, per tenir una vida saludable, ja que el nostre benestar coexisteix amb la salut del planeta. Per tot això, neix "Els Banys de Bosc", una activitat amb l'objectiu de reconnectar amb la natura, respectant-la i treballant per la seva cura i la salut dels veïns i veïnes del nostre municipi.

Els Banys de Bosc tenen lloc al Parc del Garraf, un espai natural d'alt valor paisatgístic, ecològic i cultural. Tenim la sort de poder gaudir de la natura que ens envolta, ja que com sabeu, Sant Pere de Ribes és Parc.

Amb la peça audiovisual "Reconnecta amb la natura amb els banys de bosc", coneixereu els beneficis físics i psicològics d'aquesta activitat i reflexionarem sobre la forma en què ens relacionem amb la natura, i n’establireu un vincle més conscient i respectuós.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla de Salut Integral de Sant Pere de Ribes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

RUTES

Per demanar informació sobre els banys de bosc es pot fer a través dels punts d’informació del Parc, doncs el Parc del Garraf en programarà sessions guiades obertes al públic. 

Les rutes del banys de bosc de Sant Pere de Ribes al Parc també es podran anar consultant a wikilokEl primer recorregut disponible per fer per lliure, individualment i en grup família és el del Castell de Ribes.

 

Més informació:


 

Categories: 
Terra

Relacionats

Article
Nova campanya de la Mancomunitat Penedés Garraf

Els comerços adherits a la campanya fomentaran l’ús d’envasos reutilitzables i en alguns establiments, també s’implantarà la venda a granel amb l’objectiu de reduir els plàstics d’un sol ús i canviar els hàbits de consum per a generar menys residus.

Notícia

La neteja a l’espai públic o el reg de jardins es farà en cas d’urgència, com marca l’Agència Catalana de l’Aigua.

Article
Donem la volta al planeta en equip

El dissabte 25 de març del 2023, de 20:30 a 21:30, apaga la llum

Butlletí