Arriba a Barcelona "Flors al Mercat": un cap de setmana plant-based

dissabte, 28 maig, 2022 - 10:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 20:00
Pl. de Margarida Xirgu, Poble-sec, Barcelona

La tercera edició de Flors al Mercat reunirà floristes, iniciatives sostenibles, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats i tallers per a totes les edats i propostes gastronòmics locals plant-based. Serà el darrer cap de setmana de maig, a la plaça Margarida Xirgu, de 10 a 20 h.

Flors al Mercat vol ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes, i reuneix una acurada selecció de floristes, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats gratuïtes i tallers per a totes les edats, propostes de gastronomia plant-based i iniciatives que treballen per aconseguir una ciutat més verda i sostenible. 


Iniciatives sostenibles convidades

Flors al Mercat té com a objectiu ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes i un espai per aprofundir en les idees i les pràctiques de la sostenibilitat i l'enverdiment urbà. Per això, convida a iniciatives que treballen la sostenibilitat a donar a conèixer els seus projectes.
Les iniciatives convidades són 9: Eixarcolant, Abono Km0, Eskocells, Educambient, Re-Pot Market, ConnectHort, FROOF, Cooltivat i Verdópolis.

 

Més informació 
Nota de premsa


 

Destinatari: 
Tots els públics
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

Treballeu al voltant de l’alimentació sostenible, l’agroecologia, l’agricultura urbana o la sobirania alimentària a la ciutat de Barcelona o la seva regió metropolitana? L'Ajuntament de Barcelona us convida a sumar-vos a aquest espai!

Article

Directori de comerços, mercats, restaurants i d'altres recursos que ofereixen productes d'alimentació sostenible i la possibilitat de consum de proximitat a la ciutat de Barcelona.

Article

Per primer cop s’ha quantificat la petjada de carboni que genera l’alimentació a la ciutat de Barcelona. Un estudi elaborat per Barcelona Regional, amb la col·laboració d’Inèdit, exposa que el consum de begudes i aliments a la ciutat (incloent-hi la producció, l’envasat i la distribució i, per tant, també tenint en compte les emissions generades fora de l’espai geogràfic de la ciutat) suposa l'emissió de 2,5 milions de tones anuals de diòxid de carboni (CO2).

Butlletí