Arriba a Barcelona "Flors al Mercat": un cap de setmana plant-based

dissabte, 28 maig, 2022 - 10:00 a diumenge, 29 maig, 2022 - 20:00
Pl. de Margarida Xirgu, Poble-sec, Barcelona

La tercera edició de Flors al Mercat reunirà floristes, iniciatives sostenibles, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats i tallers per a totes les edats i propostes gastronòmics locals plant-based. Serà el darrer cap de setmana de maig, a la plaça Margarida Xirgu, de 10 a 20 h.

Flors al Mercat vol ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes, i reuneix una acurada selecció de floristes, artesans i dissenyadors inspirats en la natura, activitats gratuïtes i tallers per a totes les edats, propostes de gastronomia plant-based i iniciatives que treballen per aconseguir una ciutat més verda i sostenible. 


Iniciatives sostenibles convidades

Flors al Mercat té com a objectiu ser un espai d'aprenentatge i trobada al voltant del món de les plantes i un espai per aprofundir en les idees i les pràctiques de la sostenibilitat i l'enverdiment urbà. Per això, convida a iniciatives que treballen la sostenibilitat a donar a conèixer els seus projectes.
Les iniciatives convidades són 9: Eixarcolant, Abono Km0, Eskocells, Educambient, Re-Pot Market, ConnectHort, FROOF, Cooltivat i Verdópolis.

 

Més informació 
Nota de premsa


 

Destinatari: 
Tots els públics
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Acte
20/04/2023 - 12:14
Notícia

L'Acord de Ciutat per l'Estratègia d'Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030 ja camina. La trobada ha estat una crida a l'acció i a la cooperació entre organitzacions per assolir objectius comuns, que són els recollits a l'Estratègia d’Alimentació Saludable i Sostenible Barcelona 2030.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Butlletí