Agenda 2030 Granollers. Una dècada d'accions per a les persones i el planeta

divendres, 14 maig, 2021 - 00:00 a diumenge, 16 maig, 2021 - 23:59
Plaça de Maluquer i Salvador, 1 . Granollers

Del 14 al 16 de maig podreu veure a la plaça de Maluquer i Salvador, 1 una exposició itinerant en bicicleta que interpel·la a la reflexió i a l'acció.

L’Agenda 2030 ens interpel·la a totes i tots i el seu èxit només és possible a partir d'un esforç col·lectiu. L'exposició ens convida a actuar per una ciutat i un món més sostenibles. També explica projectes concrets adreçats a la protecció del planeta contra la degradació, a través del consum i producció sostenibles, la gestió sostenible dels recursos i prenent mesures urgents contra el canvi climàtic.

Si encara no coneixes els ODS, descobreix què són, com Granollers contribueix a complir-los a través de projectes vinculats a medi ambient, i comparteix què creus que pots fer perquè la nostra ciutat sigui més sostenible, saludable i equitativa.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) van ser aprovats lany 2015 per l'Assemblea General de les Nacions Unides, i defineixen un pla per a les persones i el planeta, basat en la prosperitat, la pau i les aliances. Els ODS ja fa temps que van arribar a Granollers. Però, com identificar-los? En quins projectes? En quines accions del nostre dia a dia?

L'exposició mostra què s'està fent a Granollers en clau de sostenibilitat ambiental, amb projectes com la recuperació del Riu Congost, la dinamització de Palou, la promoció de les energies renovables, o els projectes d'economia circular.

A més, quan descobreixis què són els ODS, t'adonaras que ja n'apliques molts en el teu dia a dia: reciclar, comprar amb bossa de roba, anar caminant o en bicicleta a la feina, a comprar o a l'escola, etc. L'exposició ofereix un espai on podràs compartir totes aquestes accions. Implica't!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Granollers
Etiquetes: 
Categories: 
Aigua
ODS11. Ciutats i comunitats sostenibles

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el seu full de ruta per assolir i posar en pràctica a Mollet els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides. Agenda 2030.

Notícia

Un dels principals objectius de la Xarxa és la voluntat de treballar conjuntament i de forma coordinada entre els ajuntaments i les províncies per assolir els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda de Nacions Unides amb l’horitzó de l’any 2030. 

Notícia
Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

Núria Parlon, a la presentació de la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local i de les eines per fomentar la participació ciutadana.

La corporació posa a disposició dels ens locals la Guia pràctica per elaborar l’Agenda 2030 Local per acompanyar-los en la implementació i localització dels ODS i eines per fomentar la participació ciutadana.

Butlletí