Acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient 2018

dimarts, 5 juny, 2018 - 18:00 a 20:00
Palau de la Generalitat. Barcelona

Per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, el Departament de Territori i Sostenibilitat organitza l'acte de lliurament del Premi Medi Ambient 2018. Tindrà lloc el proper dimarts 5 de juny a les 18 h, al Palau de la Generalitat. L’acte serà presidit pel M. Hble Sr. Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya.

En l’acte, presentat per la periodista especialitzada en medi ambient Cori Calero, es lliuraran els premis en les modalitats de “Projectes de recerca, desenvolupament i innovació” i “Iniciatives de protecció i millora del medi ambient”, aquest any emmarcades en la temàtica de l’economia circular; i en la modalitat de “Trajectòries de protecció i millora del medi ambient”.

Si voleu assistir a l’acte, cal omplir el Formulari de registre que trobareu a continuació abans del 3 de juny. Un cop hagueu entrat les vostres dades, rebreu al vostre correu electrònic un targetó d’invitació personalitzat. Per assistir a l’acte és imprescindible portar aquest targetó (aforament limitat).


Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Acte
04/07/2019
Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona
Acte
25/10/2018
INSTITUT CARTOGRÀFIC I GEOLÒGIC DE CATALUNYA

Butlletí