8a edició del Mercat de Segona Mà a Caldes d'Estrac

diumenge, 23 octubre, 2016 - 09:00 a dilluns, 24 octubre, 2016 - 14:59
Geolocation

Un cop més Caldes es prepara per a una nova edició del Mercat de Segona Mà, una autèntica crida a tots aquells que aposten per una forma de consumir alternativa al llegat capitalista tot fomentant els valors del reciclatge i la cura del medi ambient.

Es celebrarà el diumenge 23 d'octubre entre les 9h i les 14ha l'esplanada de Can Muntanyà, i una de les activitats destacades de la jornada serà el taller infantil de reciclatge que té com a objectiu conscienciar als infants sobre la importància de la reutilització dels materials enfront a una despesa que degrada la natura. El taller es celebrarà a partir de les 11h fins les 13:30h.

El Mercat de Segona mà és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac en col•laboració amb Sèrie B Market, que es va engegar al 2013. Els interessats en inscriure’s en el mercat poden fer-ho a través del web www.seriebmarket.com  .


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

A més de Mataró, a Catalunya participaran a la campanya les localitats de Santa Susanna, Sitges, Calella, Castelldefels i Pineda de Mar. L’any passat van aconseguir les Banderes Verdes a Catalunya els municipis de Torroella de Montgrí – l’Estartit i Castelldefels.

Article

El diumenge 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, l'associació canetenca Thalassa, en col·laboració amb l'Ajuntament de Canet de Mar, ha organitzat amb èxit una neteja submarina a la platja de Canet. D'entre totes les deixalles s'ha tret 25kg de plom, 60kg de ferro i 300kg de rebuig.  

Acte
08/06/2022 - 00:00
Centre Cívic el Gorg, Riera del Gorg s/n. Sant Vicenç de Montalt

Butlletí