5a Festa del Riu a Cornellà de Llobregat

diumenge, 18 març, 2018 - 10:00 a 13:30
Geolocation

Cornellà organitza la 5a Festa del Riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada festiva i educativa a l’entorn del Riu Llobregat per promoure els seus valors naturals. Es portaran a terme nombroses activitats durant el matí per a compartir en família: tallers naturalistes, pedalada popular, train running, itinerari botànic i d’ocells, plantada d’arbres, activitats culturals i de ciència ciutadana. 

Cal inscripció prèvia per a totes les activitats (excepte l’activitat cultural). Podeu realitzar la vostra inscripció trucant al telèfon 93 475 87 18 (de dilluns a divendres de 8 a 14h) o al correu medi_ambient@aj-cornella.cat

Totes les activitats són gratuïtes excepte el Train Running, que té un preu de 10 euros. (Inscripció a Club Delfos, J'Arribu Sports i Orgànic (L'Hospitalet). 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

Les escoles sostenibles de l'Hospitalet han celebrat el Dia Mundial de l'Aigua.

Acte
26/03/2023 - 00:00
Riu Llobregat a Cornellà de Llobregat
Article
 

Més de 600 alumnes de 12 centres educatius de la ciutat han visitat el riu Llobregat en el marc de la celebració del Dia de l’Aigua. L’activitat s’emmarca en les accions que desenvolupen les escoles i instituts que formen part de la xarxa L’H Escoles Sostenible i el Padrins del Riu.

Butlletí