4t Seminari Internacional de Convivència planetària: Construïm Biocivilització

dimecres, 27 abril, 2016 - 17:00 a dissabte, 30 abril, 2016 - 20:30
Espai Francesca Bonnemaison

En la 4a edició del Seminari, volem incorporar una reflexió i una aportació des de l’esfera local. Si el canvi de paradigma ha de començar per l’individu i les seves pràctiques quotidianes, el canvi en la dimensió política també ha d’arrencar en el nivell local, on el valor de la proximitat ha de permetre actuacions més compromeses i amb una major participació i diàleg amb la ciutadania.

Així, el Seminari Internacional de Convivència planetària: Construïm Biocivilització es planteja com un espai de reflexió atent als avenços (i retrocessos) que en el camp de la reflexió i de la pràctica es venen succeint a tot el planeta, més part d’un procés que un fi en sí mateix. Una oportunitat de diàleg i construcció col·lectiva que connecta Barcelona amb els moviments biocivilizatoris que van avançant a diferents punts del planeta.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS


 

Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Acte
24/09/2021 - 00:00
Sant Cugat Sesgarrigues
Article

Manresa tornarà a ser capital de la sostenibilitat i enguany ho serà durant més dies. Ecoviure tornarà del 5 al 10 d'octubre, amb jornades professionals de dimarts a divendres i fira-mercat el cap de setmana

Notícia

Aquesta tardor s'han programat una trentena d’activitats mediambientals per tal que tothom tingui l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i de la biodiversitat.

Butlletí