1a Bioblitz, jornada popular de recerca de fauna i flora a Pineda

diumenge, 5 juny, 2016 - 09:01
Geolocation

Inscriu-te a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Pineda de Mar acollirà per primera vegada la Bioblitz, una jornada de ciència ciutadana que se celebrarà el diumenge 5 de juny a la plaça Sara Llorens, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

La bioblitz és un recerca intensiva, durant tot un dia, de totes les espècies de fauna i flora que hi ha en una determinada zona. Diferents especialistes acompanyats dels ciutadans i de les famílies faran aquesta recerca. Els participants poden triar diversos itineraris biològics (consulteu els horaris a la web): ocells, insectes, plantes i flors, crustacis, etc...  La Bioblitz de Pineda de Mar tindrà lloc el diumenge 5 de juny de 9 a 20 h.

Per participar-hi cal inscriure’s abans a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Vine i gaudeix d’una experiència única i gaudeix de la natura. Participa-hi!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Pineda de Mar
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Entrevista

Es considera més naturalista que artista, tot i que l’art –o la il·lustració- naturalista és la seva professió des de fa quasi 20 anys. Amplament conegut al món de l’educació ambiental Toni Llobet ens ha ofert la seva mirada sobre com l’art pot estar al servei de l’alfabetització ambiental, és una mirada irreverent i a l’hora plena de compromís amb el territori i la conservació de la natura.

Notícia

L’objectiu del projecte,  liderat per un equip interdisciplinari del grup de recerca Coneixement i Didàctica (CODI) de la Universitat de Vic és que els nens i les nenes que hi participin puguin tenir una experiència ambiental autèntica. És a dir, que puguin recollir dades ambientals reals, que prenguin decisions a partir d’aquestes dades i que puguin fer accions que ajudin a millorar la biodiversitat del pati.

Article

El Museu de Ciències Naturals de Granollers i el grup musical Xiula presenten un disc amb cinc cançons per promoure la preservació de la biodiversitat entre els més petits.  «Cançons per la biodiversitat» és un disc que neix de la col·laboració entre el Museu de Ciències Naturals  i el grup Xiula i que va néixer en plena pandèmia. Té per objectius apropar els més petits al nostre entorn natural i transmetre’ls la importància de preservar-lo, així com donar a conèixer la tasca del grup de recerca BiBIO.

Butlletí