1a Bioblitz, jornada popular de recerca de fauna i flora a Pineda

diumenge, 5 juny, 2016 - 09:01
Geolocation

Inscriu-te a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Pineda de Mar acollirà per primera vegada la Bioblitz, una jornada de ciència ciutadana que se celebrarà el diumenge 5 de juny a la plaça Sara Llorens, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

La bioblitz és un recerca intensiva, durant tot un dia, de totes les espècies de fauna i flora que hi ha en una determinada zona. Diferents especialistes acompanyats dels ciutadans i de les famílies faran aquesta recerca. Els participants poden triar diversos itineraris biològics (consulteu els horaris a la web): ocells, insectes, plantes i flors, crustacis, etc...  La Bioblitz de Pineda de Mar tindrà lloc el diumenge 5 de juny de 9 a 20 h.

Per participar-hi cal inscriure’s abans a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Vine i gaudeix d’una experiència única i gaudeix de la natura. Participa-hi!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Pineda de Mar
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Acte
Entrevista

És sens dubte una de les veus més rellevant de la crisi actual. Fernando Valladares, Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense de Madrid, ha passat en unes setmanes a ser la veu més referenciada per fer arribar a la ciutadania, encara en shock per la pandèmia de COVID-19, la importància d ‘aturar la crisi ambiental i restablir l’equilibri de la natura per mantenir la nostra salut. Valladares té un discurs clar sobre la causa primordial d’aquesta crisi sanitaria, que no és una altra que la crisi global, i, sense alarmismes, ens indica que el que cal fer per protegir-nos és “deixar que la natura faci la seva feina”.

Article

L’excepcionalitat que ha imposat la crisi sanitària de la COVID-19 ha trasbalsat el curs escolar, amb el tancament físic de tots els centres educatius i l’anul·lació de totes les activitats i sortides previstes per a aquest curs. Això ha afectat directament el programa educatiu del Consorci Besòs Tordera i la Fundació Rivus “Descobreix el riu”, en marxa des de l’any 1995 i pel qual passen anualment prop de 6.000 estudiants de primària, ESO i Batxillerat.

Butlletí