1a Bioblitz, jornada popular de recerca de fauna i flora a Pineda

diumenge, 5 juny, 2016 - 09:01
Geolocation

Inscriu-te a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Pineda de Mar acollirà per primera vegada la Bioblitz, una jornada de ciència ciutadana que se celebrarà el diumenge 5 de juny a la plaça Sara Llorens, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

La bioblitz és un recerca intensiva, durant tot un dia, de totes les espècies de fauna i flora que hi ha en una determinada zona. Diferents especialistes acompanyats dels ciutadans i de les famílies faran aquesta recerca. Els participants poden triar diversos itineraris biològics (consulteu els horaris a la web): ocells, insectes, plantes i flors, crustacis, etc...  La Bioblitz de Pineda de Mar tindrà lloc el diumenge 5 de juny de 9 a 20 h.

Per participar-hi cal inscriure’s abans a la web: https://bioblitzcat.wnature.org/pineda-de-mar/

Vine i gaudeix d’una experiència única i gaudeix de la natura. Participa-hi!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Pineda de Mar
Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

La dirigirà José M. Gil, director del Centre de Recerca en Economia del Desenvolupament Agroalimentari UPC-IRTA (CREDA) i cap del programa d’Economia Agroalimentària de l’IRTA.

Article

El taller és gratuït amb inscripció prèvia abans del 17 de setembre i està adreçat a infants de 6 a 12 anys. L’activitat se celebrarà al Casal de les Escodines el dissabte 19 de setembre i consisteix en una caminada fotogràfica guiada amb parades d’observació d’elements d’interès cultural i industrial de la ciutat. Les fotografies realitzades i seleccionades participaran en un concurs i una exposició que es podrà veure al Casal de les Escodines del 8 al 30 d’octubre.

Notícia

Els objectius europeus i la normativa vigent marquen que aquest 2020 s’haurien de recollir de forma selectiva el 50 % dels residus que es generen.

Butlletí