Sostenible.cat amb l'Agenda 2030

18/01/2021 - 15:50


La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat s'ha adherit a l'Aliança Catalunya 2030 i assumeix com a marc estratègic els compromisos de l'Agenda 2030 de forma integral.

Sostenible.cat, la revista de la Xarxa, assumeix també aquests compromisos adquirits i incorpora l'Agenda 2030 com un element més dels continguts i sistema de cerca de les notícies, bones pràctiques, recursos, entrevistes, reportatges i opinions.

A partir d'ara disposeu del nou apartat 2030 a la web per cercar els continguts de l'Agenda 2030 en general i en funció d'un ODS de partida (feu clic a les icones de més avall)

I també podeu consultar l'especial monogràfic sobre l'Agenda 2030.


 
 • Fi de la pobresa
  Fam zero
  Salut i benestar
  Educació de qualitat
  Igualtat de gènere
  Aigua neta i sanejament
  Energia neta i assequible
  Treball digne i creixement econòmic
  Indústria, innovació i infraestructures
  Reducció de les desigualtats
  Ciutats i comunitats sostenibles
  Consum i producció responsables
  Acció climàtica
  Vida submarina
  Vida terrestre
  Pau, justícia i institucions sòlides
  Aliança pels objectius
  Objectius de desenvolupament sostenible
   

 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Article

Les iniciatives guanyadores, que han estat escollides entre 72 propostes presentades, han rebut un guardó que reconeix l’impacte mesurable en la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), ja siguin iniciatives empresarials, socials i de mitjans de comunicació o projectes educatius.

Notícia

Agricultura ecològica, energies renovables, ocupació, habitatge o reciclatge, alguns dels reptes de la comarca en la implementació de l’Agenda 2030

Butlletí