Una vintena de joves es formen com a pagesos als horts municipals de Sant Andreu de la Barca

22/03/2017 - 16:17

La iniciativa està en el marc d'un programa municipal d'inserció laboral adreçat a joves en risc d'exclusió social als que es vol formar com a pagesos d'agricultura ecològica i sostenible perquè puguin buscar feina en aquest sector, amb la col·laboració de Fundació Futur i Acció contra la fam.

Les ONG Fundació Futur i Acció contra la fam també participen de la iniciativa, que s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que en el moment de començar el programa ni treballaven ni estudiaven.

Els 20 joves es formaran en agricultura ecològica i cultiu sostenible i a més disposaran d'orientació i acompanyament laboral, pràctiques en empreses i la possibilitat de contractació laboral.

L'orientador dels joves, Luis Muñoz (Acció Contra la Fam), assegura que "els participants estan contents i motivats: ja hem començat a netejar, a plantar alguna flor, s'estan veient canvis a l'espai i es va fent equip".


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article
Co-creació d'accions col·lectives en l’àmbit local

En el context actual de crisi ecològica i social, el sistema agroalimentari representa un dels principals vectors d’impacte i, alhora, un dels espais clau per impulsar canvis estructurals.

Notícia



Amb motiu del Dia Mundial contra el Malbaratament Alimentari, que se celebra el 29 de setembre, el Consell Comarcal del Vallès Occidental posa en valor les accions que impulsa per reduir el malbaratament d’aliments a la comarca. Aquesta jornada internacional vol sensibilitzar la ciutadania sobre l’impacte ambiental, social i econòmic que suposa llençar aliments que, tot i ser perfectament comestibles, no arriben a consumir-se. 

Notícia

Més de 60 restaurants participaran en la campanya "Aprofitem els aliments" per prevenir el malbaratament alimentari.

Butlletí