Una vintena de joves es formen com a pagesos als horts municipals de Sant Andreu de la Barca

22/03/2017 - 16:17

La iniciativa està en el marc d'un programa municipal d'inserció laboral adreçat a joves en risc d'exclusió social als que es vol formar com a pagesos d'agricultura ecològica i sostenible perquè puguin buscar feina en aquest sector, amb la col·laboració de Fundació Futur i Acció contra la fam.

Les ONG Fundació Futur i Acció contra la fam també participen de la iniciativa, que s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que en el moment de començar el programa ni treballaven ni estudiaven.

Els 20 joves es formaran en agricultura ecològica i cultiu sostenible i a més disposaran d'orientació i acompanyament laboral, pràctiques en empreses i la possibilitat de contractació laboral.

L'orientador dels joves, Luis Muñoz (Acció Contra la Fam), assegura que "els participants estan contents i motivats: ja hem començat a netejar, a plantar alguna flor, s'estan veient canvis a l'espai i es va fent equip".


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Article

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Butlletí