Ullastrell recuperarà l'aigua de la piscina municipal

05/05/2023 - 12:28

Així es reutilitzaran 225 m³ d'aigua amb un pressupost inicial de 1.667,38 €.

S'han iniciat ja els tractaments per recuperar l'aigua de la piscina municipal d'Ullastrell mitjançant productes químics i procediments manuals.

La situació de sequera i la falta d'aigua és la que han motivat que enguany es procedeixi d'aquesta manera tot i que la legislació vigent recomana fer el buidatge total dels vasos. La temporada de piscina d'enguany s'iniciarà el 17 de juny, una setmana abans de la data de l'any anterior i el servei de socorrisme serà a càrrec de l'empresa Aquasos, guanyadors del concurs públic realitzat a principis d'any.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Terrassa ha dut a terme una campanya informativa i de conscienciació sobre la sequera durant els mesos de juny i juliol

Notícia

Aquest estiu s'han instal·lat aparells de lectura digital i més fiables, que podran detectar fuites, alteracions en el consum o intents de manipulació.

Notícia

“Operació Aigua” vol conscienciar la ciutadania sobre la situació actual d'estrès hídric i la disponibilitat d’aigua en el futur, sobre els usos i abusos que en fem com a societat, així com sobre l’impacte que aquestes accions tenen en el medi natural. La mostra va dirigida a tots els públics.

Butlletí