Tot Santpedor s'il·luminarà amb LED

10/02/2023 - 07:49

Santpedor substituirà tot l’enllumenat públic a LED aquest 2023

L’Ajuntament de Santpedor té previst realitzar aquest 2023 una actuació integral de substitució de l’enllumenat públic a LED amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica i fer front al canvi climàtic.

A banda de canviar els punts de llum per tecnologia LED,  l’Ajuntament substituirà columnes i braços en mal estat, adequarà quadres d’enllumenat i línies amb defectes d’aïllament. També s’il·luminaran alguns punts del municipi que s’han detectat que actualment compten amb poca il·luminació.

El conjunt de les actuacions estan íntegrament subvencionades per la Diputació de Barcelona amb un import de prop d’un milió d’euros i preveuen assolir un estalvi energètic superior al 65%, a més d’adequar a la normativa les instal·lacions actuals.  Aquest canvi comporta fer un pas endavant amb la lluita contra l’emergència climàtica promovent l’eficiència energètica i disminuint el volum de CO2 alliberat a l’atmosfera. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Santpedor substitueix l’enllumenat de la zona esportiva a tecnologia LED i preveu un estalvi energètic de més del 70%.

Notícia

Els treballs s'estan fent durant aquest mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER.

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Butlletí