«Soc Sostenible» a Sant Sadurní d'Anoia

11/05/2023 - 08:15

Campanya «Soc Sostenible» per reivindicar el consum responsable i el comerç local. Durant el mes de maig l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i SOM Sant Sadurní organitzaran diverses activitats de dinamització al carrer i sorteigs.

L’Ajuntament i l’entitat de comerç, empreses i serveis SOM Sant Sadurní impulsen la campanya «Soc sostenible. Compra amb valors a Sant Sadurní d’Anoia» en el marc del pla de dinamització anual que desenvolupen conjuntament, i que vol potenciar el comerç local i el mercat dels dijous i els dissabtes, i incentivar el consum sostenible des de la perspectiva del reciclatge, el reaprofitament i l’ús d’envasos reutilitzables.

Del 2 al 13 de maig tots els clients que facin compres al mercat i als establiments adherits a SOM Sant Sadurní podran prendre part en el sorteig de lots de productes del mercat i una targeta regal de 50 euros de SOM Sant Sadurní.  S'hi participarà fent ús de la targeta de fidelització de SOM Sant Sadurní i les butlletes que es podran dipositar a les urnes que es trobaran al mercat, a l’oficina de SOM Sant Sadurní o a la Fassina de Can Guineu.

Per cada acció de compra s’obsequiarà a tots els clients, fins a exhaurir les existències, amb una bossa reutilitzable de tela, per fomentar la reducció de bosses d'un sol ús. 

També s’organitzarà un concurs a les xarxes socials que repartirà diversos premis entre tots aquells que publiquin imatges i segueixin els perfils de SOM Sant Sadurní i el Mercat.

Durant el mes de maig s’han programat activitats de dinamització al carrer.


Categories: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa, impulsada per l'Ajuntament amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i Ecovidrio, pretén fomentar i facilitar la recollida d'aquesta fracció a bars, restaurants i establiments del sector

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Butlletí