S'inaugura l'Aula Ambiental Isabel Muñoz a Santa Coloma de Gramenet

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

07/01/2019 - 08:20

Al parc metropolità de Can Zam la ciutadania colomenca ja pot gaudir de l'Aula Ambiental Isabel Muñoz, un nou espai destinat a la sensibilització dels problemes ambientals i a educar en el respecte al medi ambient. Aquest nou equipament és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat comú de contribuir a l'educació a favor de la biodiversitat i al respecte de l'entorn natural.

El nou espai porta el nom d'Isabel Muñoz Moreno en record i reconeixement a qui fou una dona i mestra important del món educatiu i ciutadà d'aquesta ciutat, que exercí la docència a les escoles Lluís Millet i Can Zam i a l'institut Ramon Berenguer.

L'Aula ambiental incorpora criteris de sostenibilitat, incidint en temes com els materials utilitzats, el cicle de l'aigua, la il·luminació o la climatització i que incorpora refugis per a la fauna dintre de la pròpia construcció com un hotel d'insectes, caixes niu per a ocells i un refugi per a ratpenats.

La jornada d'obertura de l'Aula Ambiental, ha estat acompanyada d'activitats destinades a les famílies amb música, tallers i una acció plàstica a càrrec de l'artista urbà colomenc Milú.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’arribada de la primavera dona el tret de sortida al nou Programa d’activitats d’educació ambiental a Santa Coloma de Gramenet: una cinquantena de tallers gratuïts, adreçats a tots els públics, que tindran lloc majoritàriament en cap de setmana.

Article

L'Escola Cervantes està d'enhorabona ja que ha estat una de les deu escoles seleccionades per tal de transformar l'espai escolar en un refugi climàtic obert a la ciutadania. Les obres començaran entre el maig i el juny del 2020, i els caps de setmana, les instal.lacions de l'escola restaran obertes per al veïnat amb l'objectiu de poder gaudir d'un espai fresc i còmode al barri

Acte
26/11/2019 - 09:45
Torre Jussana, Barcelona

Butlletí