S'inaugura l'Aula Ambiental Isabel Muñoz a Santa Coloma de Gramenet

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

07/01/2019 - 08:20

Al parc metropolità de Can Zam la ciutadania colomenca ja pot gaudir de l'Aula Ambiental Isabel Muñoz, un nou espai destinat a la sensibilització dels problemes ambientals i a educar en el respecte al medi ambient. Aquest nou equipament és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat comú de contribuir a l'educació a favor de la biodiversitat i al respecte de l'entorn natural.

El nou espai porta el nom d'Isabel Muñoz Moreno en record i reconeixement a qui fou una dona i mestra important del món educatiu i ciutadà d'aquesta ciutat, que exercí la docència a les escoles Lluís Millet i Can Zam i a l'institut Ramon Berenguer.

L'Aula ambiental incorpora criteris de sostenibilitat, incidint en temes com els materials utilitzats, el cicle de l'aigua, la il·luminació o la climatització i que incorpora refugis per a la fauna dintre de la pròpia construcció com un hotel d'insectes, caixes niu per a ocells i un refugi per a ratpenats.

La jornada d'obertura de l'Aula Ambiental, ha estat acompanyada d'activitats destinades a les famílies amb música, tallers i una acció plàstica a càrrec de l'artista urbà colomenc Milú.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Des del passat 11 de juny s'estan fent les obres per construir l'Aula d'Educació Ambiental del parc de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet. És el setè equipament metropolità d'aquestes característiques.

Article

L’arribada de la primavera dona el tret de sortida al nou Programa d’activitats d’educació ambiental a Santa Coloma de Gramenet: una cinquantena de tallers gratuïts, adreçats a tots els públics, que tindran lloc majoritàriament en cap de setmana.

Notícia

La xarxa Barcelona + Sostenible, integrada per més de 1.100 organitzacions que treballen per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona, ha celebrat el Dia Mundial del Medi Ambient amb el reconeixement de 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de la xarxa.

Butlletí