S'inaugura l'Aula Ambiental Isabel Muñoz a Santa Coloma de Gramenet

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

07/01/2019 - 08:20

Al parc metropolità de Can Zam la ciutadania colomenca ja pot gaudir de l'Aula Ambiental Isabel Muñoz, un nou espai destinat a la sensibilització dels problemes ambientals i a educar en el respecte al medi ambient. Aquest nou equipament és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat comú de contribuir a l'educació a favor de la biodiversitat i al respecte de l'entorn natural.

El nou espai porta el nom d'Isabel Muñoz Moreno en record i reconeixement a qui fou una dona i mestra important del món educatiu i ciutadà d'aquesta ciutat, que exercí la docència a les escoles Lluís Millet i Can Zam i a l'institut Ramon Berenguer.

L'Aula ambiental incorpora criteris de sostenibilitat, incidint en temes com els materials utilitzats, el cicle de l'aigua, la il·luminació o la climatització i que incorpora refugis per a la fauna dintre de la pròpia construcció com un hotel d'insectes, caixes niu per a ocells i un refugi per a ratpenats.

La jornada d'obertura de l'Aula Ambiental, ha estat acompanyada d'activitats destinades a les famílies amb música, tallers i una acció plàstica a càrrec de l'artista urbà colomenc Milú.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, alcaldes i alcaldesses i FundiPau reivindiquen el paper dels municipis en l’abolició nuclear.

Notícia

Aquesta tardor s'han programat una trentena d’activitats mediambientals per tal que tothom tingui l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i de la biodiversitat.

Article

Els i les alumnes de l’Escola fan un receptari adreçat a les persones usuàries del Programa d’aliments solidaris. Un total de deu alumnes d’entre 16 i 29 anys de la Casa d’oficis treballen en unes fitxes per elaborar menús que evitin el malbaratament alimentari.

Butlletí