S'inaugura l'Aula Ambiental Isabel Muñoz a Santa Coloma de Gramenet

Font: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

07/01/2019 - 08:20

Al parc metropolità de Can Zam la ciutadania colomenca ja pot gaudir de l'Aula Ambiental Isabel Muñoz, un nou espai destinat a la sensibilització dels problemes ambientals i a educar en el respecte al medi ambient. Aquest nou equipament és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la finalitat comú de contribuir a l'educació a favor de la biodiversitat i al respecte de l'entorn natural.

El nou espai porta el nom d'Isabel Muñoz Moreno en record i reconeixement a qui fou una dona i mestra important del món educatiu i ciutadà d'aquesta ciutat, que exercí la docència a les escoles Lluís Millet i Can Zam i a l'institut Ramon Berenguer.

L'Aula ambiental incorpora criteris de sostenibilitat, incidint en temes com els materials utilitzats, el cicle de l'aigua, la il·luminació o la climatització i que incorpora refugis per a la fauna dintre de la pròpia construcció com un hotel d'insectes, caixes niu per a ocells i un refugi per a ratpenats.

La jornada d'obertura de l'Aula Ambiental, ha estat acompanyada d'activitats destinades a les famílies amb música, tallers i una acció plàstica a càrrec de l'artista urbà colomenc Milú.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
 

Quines mesures ambientals es planteja la xarxa d'escoles sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat el proper curs? Com afecta la COVID-19 al medi ambient?

Butlletí