Santa Susanna instal·la als carrers del poble 1.080 llums LED

15/09/2023 - 13:45

Els treballs s'estan fent durant aquest mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER.

Durant aquest mes de setembre s'estan duent a terme els treballs de la segona fase de la remodelació de l'enllumenat públic de Santa Susanna. Les obres consistiran en la substitució de fins a 1.080 lluminàries actuals per unes amb tecnologia LED que reduiran el consum notablement i milloraran la qualitat lumínica. 

Un cop s'hagi acabat aquesta segona fase, Santa Susanna passarà a tenir el 74,2% de l'enllumenat públic amb aquesta tecnologia. L'actuació forma part del projecte acollit a la línia d'ajuts per una Economia Baixa en Carboni, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) sota el lema "Una manera de fer Europa". El programa és gestionat per l'Institut per a la Diversificació i aEstalvi de l'Energia (IDAE) amb l'objectiu d'aconseguir una economia més neta i sostenible. La inversió total és de 600.000 € i l'ajut concedit és de 300.000 €.
 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El consistori es beneficia dels ajuts de la Diputació de Barcelona amb una partida de 23.895 euros que millorarà l’eficiència energètica i la il·luminació a La Bauma, el Burés, el Baix Vilar i el pont de FGC al Raval del Jordi

Notícia

La Diputació de Barcelona subvenciona el canvi amb 1.499.389 euros.

Article

D'octubre a desembre es renovaran més d'un miler de lluminàries

Butlletí