Sant Vicenç dels Horts obre l’Oficina de Transició Ecològica i Energètica

09/03/2023 - 10:00

El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts posa en marxa la nova Oficina local de Transició Energètica i Climàtica. Ja s’ha signat el contracte amb l’empresa encarregada de gestionar-la, que té una durada inicial de dos anys. Un dels serveis destacats que oferirà serà l’assessorament a particulars i empreses del municipi en el desenvolupament de projectes per adequar habitatges o establiments industrials i/o comercials, perquè siguin més eficients energèticament i incloguin criteris de sostenibilitat ambiental.

L’assessorament s’oferirà a Can Comamala dins l’horari d’atenció al públic de l’edifici, i s’haurà de sol·licitar mitjançant instància. Des de l’Oficina es posarà en contacte amb les persones sol·licitants del servei per acordar el dia i l’hora. L’assessorament serà sobre:

  • La viabilitat tècnica, econòmica i normativa del projecte
  • Un càlcul aproximat del cost del projecte
  • Línies de finançament incloent subvencions
  • Tràmits a realitzar
  • Relació de professionals i/o empreses homologades o certificades que puguin executar i/o redactar el projecte

 


 

Relacionats

Notícia

La fotovoltaica signa un manifest públic-privat per impulsar les comunitats energètiques a Espanya.

Notícia

L’Ajuntament de Castelldefels ha finalitzat les instal·lacions de generació elèctrica fotovoltaica per a l’autoconsum a la prefectura de la Policia Local, la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado i la Pista Poliesportiva de Can Roca.

Notícia

El govern municipal ha donat llum verda als projectes executius per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en deu equipaments i espais públics del municipi, amb una inversió que supera els 2 M€. Són el primer pas per a impulsar la creació d’una futura comunitat energètica a nivell local

Butlletí