Sant Sadurní d'Anoia constitueix el Consell Juvenil per la Sostenibilitat

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

02/05/2022 - 08:48

El passat 28 d'abril es va constituir el Consell Juvenil per la Sostenibilitat a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb 28 nois i noies de 4rt de primària a 4rt d’Eso de totes les escoles i instituts.

A l'acte hi van prendre part el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, junt amb el tècnic del servei i de l'empresa Eidos que acompanyarà aquest procés participatiu sui generis.

L'objectiu del Consell, a banda de treballar pel respecte al Medi Ambient i cercar idees per millorar la sostenibilitat i pensar en les generacions futures, serà decidir conjuntament el destí de 15.000 euros del pressupost municipal per millorar la vida dels seus veïns i veïns.

Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El regidor de Medi Ambient, Carles Del Amor, assisteix a l'acte de reconeixement als millors treballs dels alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep

Article

El Climatubers, en col·laboració amb el Cinema Edison, Granollers Pedala, la Biblioteca de Roca Umbert i l'Associació Ecoserveis, organitza la Mostra d’Audiovisuals i Crisi Climàtica, que tindrà lloc el proper dijous 2 de juny al Cinema Edison.

Acte
02/06/2022 - 18:30
Cinema Edison de Granollers

Butlletí