Sant Sadurní d'Anoia constitueix el Consell Juvenil per la Sostenibilitat

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

02/05/2022 - 08:48

El passat 28 d'abril es va constituir el Consell Juvenil per la Sostenibilitat a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb 28 nois i noies de 4rt de primària a 4rt d’Eso de totes les escoles i instituts.

A l'acte hi van prendre part el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, junt amb el tècnic del servei i de l'empresa Eidos que acompanyarà aquest procés participatiu sui generis.

L'objectiu del Consell, a banda de treballar pel respecte al Medi Ambient i cercar idees per millorar la sostenibilitat i pensar en les generacions futures, serà decidir conjuntament el destí de 15.000 euros del pressupost municipal per millorar la vida dels seus veïns i veïns.

Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
03/03/2023 - 00:00
Sant Sadurní d'Anoia
Notícia

El regidor de Medi Ambient, Carles Del Amor, assisteix a l'acte de reconeixement als millors treballs dels alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep

Notícia

Del 3 al 5 de març es celebra a Sant Sadurní la primera Festa de la Natura a Can Mas de la Riera, coincidint amb el Dia Internacional de la Natura el 3 de març

Butlletí