Sant Sadurní d'Anoia constitueix el Consell Juvenil per la Sostenibilitat

Font: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

02/05/2022 - 08:48

El passat 28 d'abril es va constituir el Consell Juvenil per la Sostenibilitat a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb 28 nois i noies de 4rt de primària a 4rt d’Eso de totes les escoles i instituts.

A l'acte hi van prendre part el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, junt amb el tècnic del servei i de l'empresa Eidos que acompanyarà aquest procés participatiu sui generis.

L'objectiu del Consell, a banda de treballar pel respecte al Medi Ambient i cercar idees per millorar la sostenibilitat i pensar en les generacions futures, serà decidir conjuntament el destí de 15.000 euros del pressupost municipal per millorar la vida dels seus veïns i veïns.

Podeu veure imatges al Flickr de l'Ajuntament


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf presenta una nova edició de la Guia d’Activitats d’Educació Ambiental per a centres educatius, amb propostes centrades en els objectius de desenvolupament sostenible.

Acte
03/03/2023 - 00:00
Sant Sadurní d'Anoia
Notícia

La Universitat de Barcelona reuneix científics, experts i activistes per parlar de la situació actual i el paper de les noves generacions en la construcció del futur.

Butlletí