Sant Feliu inaugura l'AMBici

25/10/2023 - 09:16

Dimarts 7 de novembre a les 12 h se celebrarà l'acte institucional d'inauguració del servei de bicicletes públiques AMBici al municipi

La posada en marxa progressiva d'aquest servei a Sant Feliu es desenvoluparà al llarg del mes d'octubre, i actualment ja hi ha tres parades operatives disponibles per a l'ús ciutadà. Aquestes es troben en punts estratègics com l'estació de RENFE, la rambla Marquesa de Castellbell davant del CAP Rambla, i al passeig de Comte de Vilardaga, entre els carrers de Matilde Bertran i Clementina Arderiu. Aquestes tres parades són l'avançament d'un total de 12, que estaran en servei al llarg de les properes setmanes, i que enllaçaran de manera efectiva diferents parts de la ciutat.

El servei AMBici ofereix una solució de mobilitat sostenible i permet connexions tant intraurbanes com interurbanes, afavorint així un mode de transport saludable i respectuós amb el medi ambient. A través de la seva àmplia xarxa de parades, les persones residents i visitants de Sant Feliu tindran accés a una forma còmoda i eficient de desplaçar-se per la ciutat.

Per facilitar l'ús d'aquest servei, es recomana a ciutadans i ciutadanes descarregar la aplicació oficial de l'AMBici, on podran trobar informació detallada sobre les ubicacions de les parades, disponibilitat de bicicletes i altres detalls rellevants. A més, tota la informació es troba a disposició al web http://www.ambici.cat.

Amb la implementació de l'AMBici a Sant Feliu, l'Ajuntament referma el seu compromís amb la promoció d'opcions de transport sostenible, fomentant una ciutat més verda i accessible per a tothom, i fent un pas important cap a un futur més sostenible i connectat per a la ciutat.

 


 

Categories: 

Relacionats

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Acte
15/09/2023 - 08:25
Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Butlletí