Sant Celoni rep el fons donat per Martí Boada

Font: Ajuntament de Sant Celoni

27/11/2023 - 10:16

L'Ajuntament de Sant Celoni ha rebut el fons donat per Martí Boada en un acte celebrat a Sant Llorenç de Vilardell.

El dissabte 4 de novembre s'ha fet oficial la donació del fons bibliogràfic i la col·lecció de destrals del Dr. Martí Boada a l'Ajuntament de Sant Celoni en un acte celebrat a l'ermita de Sant Llorenç de Vilardell.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, el regidor de Cultura, Albert Planas, i el Dr. Martí Boada, als quals van acompanyar el catedràtic i exdegà de la facultat de Ciències de la UAB, Dr. Jordi Bartolí, la directora de l'ICTA, Carme Pons, que van fer un breu parlament. A més, l'acte va estar amenitzat per l'actuació musical d'en Dalmau Boada i en Joan Colomo.

El conjunt donat pel Dr. Boada consta d'un fons bibliogràfic de 5.450 volums de bibliografia i documentació vinculada a la seva trajectòria de divulgador ambiental i d'una col·lecció de 147 destrals d’arreu del món, que l'Ajuntament considera d'interès general pel seu valor científic i cultural.

 


 

Categories: 

Relacionats

Acte
21/10/2023 - 00:00
Sant Celoni
Notícia

L'Ajuntament de Sant Celoni tornarà enguany a aplicar en algunes zones del municipi el manteniment diferenciat dels herbassars per potenciar-ne la sostenibilitat.

Article

El primer catàleg d'abelles del Parc Natural del Montseny identifica 274 espècies

Butlletí