Sant Andreu de la Barca promou la constitució de cooperatives agrícoles ecològiques per la creació de feina

20/03/2018 - 12:41

Amb la col·laboració de la Fundació Futur, que treballa per a la inserció de persones amb especials problemes-

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i la Fundació Futur, que treballa per a la inserció laboral de persones amb dificultats especials, han posat en marxa un projecte per promoure la creació de cooperatives agrícoles per a fomentar l'ocupació.

Aquestes cooperatives seran de cultiu ecològic i l'objectiu és recuperar cultius tradicionals, el mètode de treball antic, el respecte al medi ambient i la utilització d'energies renovables.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, ha destacat que "un dels objectius és la potenciació de l'agricultura ecològica i concretament de la proteïna vegetal, que té una gran demanda últimament".

A més de Sant Andreu de la Barca aquest projecte es durà a terme en les localitats de Gavà, Calafell, Sant Pere de Ribes, Igualada i Garraf.

L'objectiu és engegar dues cooperatives que suposaran la creació d'11 llocs de treball, incidint especialment en les dones immigrants, joves i aturats de llarga durada.

El projecte preveu un període de formació teòrica i un altre per posar en pràctica allò après a l'aula.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Article

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

Butlletí