Sabadell renovarà la il·luminació de l’Estadi de la Nova Creu Alta per millorar la seva eficiència energètica

22/08/2022 - 10:00

El projecte està dividit en dos lots diferents. D’una banda, es millorarà la il·luminació de l’estadi, consistent en la substitució de les lluminàries de les torres ubicades al voltant del camp de futbol i de l’altra es renovaran les lluminàries dels espais interiors.

Els nous projectors seran regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació. Aquest lot compta amb un pressupost de 596.910,27 euros i un termini d’execució previst de 35 dies, amb una previsió de reducció d’emissions CO2 de més de 21 tCO2/any.

Es renovaran les lluminàries dels espais interiors (vestidors, magatzems i sales) amb un pressupost 31.010 euros i un termini d’execució previst de 28 dies. Els nous llums LED reduiran el consum energètic i milloraran el confort visual, reduiran les emissions de diòxid de carboni (CO2) i allargaran substancialment la vida útil de l’enllumenat en aquest equipament. Tot això permetrà augmentar l’eficiència energètica i assolir un major estalvi en l’energia elèctrica.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Acte
02/12/2022 - 09:30
Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (avinguda Can Bordoll, 119), Sabadell.
Notícia

Amb aquesta actuació, finançada íntegrament per l’Ajuntament, es completa la dotació de plaques solars per a l’autoconsum elèctric a tots els centres educatius del municipi.

Notícia

El projecte forma part de l’estratègia EDUSI i cofinançat al 50% per la Comissió Europea. L’objectiu és obtenir uns edificis més confortables, reduir els consums energètics i obtenir dades per valorar-ne la replicabilitat en altres edificis de propietat municipal. 

Butlletí