Sabadell inverteix per renovar l’enllumenat dels equipaments esportius

05/12/2023 - 09:30

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros​

També s’ha renovat l’enllumenat de l’Estadi de la Nova Creu Alta, on es va substituir el sistema d’il·luminació als espais interiors (vestidors, magatzems i sales) així com a les torres ubicades al voltant del camp de futbol, amb una inversió total de l’entorn de 345.000 euros.

Així mateix, s’està renovant la il·luminació del Complex esportiu Olímpia. Els treballs compten amb un pressupost superior als 102.000 €.

Aquestes actuacions, excepte la intervenció a la Nova Creu Alta i Arraona-Merinals, formen part de les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i estan cofinançades al 50% pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

Els treballs inclouen la renovació de lluminàries tant d’espais interiors com exteriors de l’equipament.

Notícia

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi. Tota l’energia dispensada per les electrolineres de l’AMB prové de fonts renovables.

Article

El Vallès Occidental inicia una campanya per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

Butlletí