Ripollet celebra una gran festa al parc del riu Ripoll pel medi ambient

Font: Ajuntament de Ripollet

09/05/2017 - 08:15

S'ha posat el seu punt final l'edició d'aquest any del Ripollet Cultiva't, una setmana amb diverses activitats que volen promoure hàbits de vida més saludables, un consum responsable i una millora de l'entorn mediambiental. La posada final s'ha celebrat el 7 de maig amb la Festa en Verd, una gran fira amb la participació de diverses entitats al parc del riu Ripoll.

Hi han participat diverses entitats que treballen per uns conreus més sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Hi han estat entitats com ara Som lo que sembrem, Som energia, Les Refardes o Mamicria, que han ofert diversos tallers per a tots els públics. També hi ha participat la Biblioteca Municipal, amb una hora del conte especial dedicada a la natura, la Policia Local, que ha organitzat un taller de bicicletes, l'Escola de Música, que hi ha posat música en directe, l'Àrea Metropolitana de Barcelona que ha preparat un estand sobre compostatge i el col·lectiu d'aturats, que ha preparat una paella popular per als presents. 

La setmana del Ripollet Cultiva't s'ha centrat en la setmana del 2 al 7 de maig. Hi ha hagut una visita guiada a l'horta social del Molí d'en Xec, un taller infantil d'estampació d'elements naturals sobre bosses, o un taller de cosmètica natural, entre altres.

Per últim, el dijous 11 de maig, es durà a terme una xerrada que porta per títol 'Bioenginyeria i participació ciutadana aplicada a entorns fluvials'. La conferència anirà a càrrec d'Andreu González, membre del Projecte Boscos de Muntanya. La cita tindrà lloc a les 18 hores al Centre Cultural. 

Relacionats

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Notícia

Amb el lema «Reduir els plàstics d'un sol ús és a les teves mans! Reptes per afrontar el canvi climàtic», l'edició d'enguany incideix en l'avanç de la Unió Europea cap a la prohibició d'aquests articles, entre els quals es troben les bosses, els coberts, gots, plats, canyetes, recipients d'aliments per consumir en el mateix envàs, els taps i tapes o els bastonets de les orelles. Una mesura que prioritza la prevenció i la reutilització en detriment de l'eliminació de residus.

Acte
31/05/2021 - 00:00
Terrassa

Butlletí