Ripollet celebra una gran festa al parc del riu Ripoll pel medi ambient

Font: Ajuntament de Ripollet

09/05/2017 - 08:15

S'ha posat el seu punt final l'edició d'aquest any del Ripollet Cultiva't, una setmana amb diverses activitats que volen promoure hàbits de vida més saludables, un consum responsable i una millora de l'entorn mediambiental. La posada final s'ha celebrat el 7 de maig amb la Festa en Verd, una gran fira amb la participació de diverses entitats al parc del riu Ripoll.

Hi han participat diverses entitats que treballen per uns conreus més sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Hi han estat entitats com ara Som lo que sembrem, Som energia, Les Refardes o Mamicria, que han ofert diversos tallers per a tots els públics. També hi ha participat la Biblioteca Municipal, amb una hora del conte especial dedicada a la natura, la Policia Local, que ha organitzat un taller de bicicletes, l'Escola de Música, que hi ha posat música en directe, l'Àrea Metropolitana de Barcelona que ha preparat un estand sobre compostatge i el col·lectiu d'aturats, que ha preparat una paella popular per als presents. 

La setmana del Ripollet Cultiva't s'ha centrat en la setmana del 2 al 7 de maig. Hi ha hagut una visita guiada a l'horta social del Molí d'en Xec, un taller infantil d'estampació d'elements naturals sobre bosses, o un taller de cosmètica natural, entre altres.

Per últim, el dijous 11 de maig, es durà a terme una xerrada que porta per títol 'Bioenginyeria i participació ciutadana aplicada a entorns fluvials'. La conferència anirà a càrrec d'Andreu González, membre del Projecte Boscos de Muntanya. La cita tindrà lloc a les 18 hores al Centre Cultural. 

Relacionats

Notícia
Les activitats de la 33a edició d'aquesta iniciativa se celebraran entre els dies 3 i 9 de juny

"Regeneració" és el lema d'aquesta 33a Setmana del Medi Ambient, que se celebrarà entre els dies 3 i 9 de juny amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar el nostre entorn. 

Acte
03/06/2024 - 00:00
Terrassa
Notícia

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en la trobada del 15 d'abril diverses entitats i ciutadania a nivell particular mostressin el seu interès per formar-ne part d'aquest òrgan de participació ciutadana. La Regidoria de Medi Ambient va fer una crida ciutadana i va sortir efecte

Butlletí