Polinyà repartirà 2.500 porta entrepans reutilitzables als centres escolars

10/01/2017 - 13:21

L’Ajuntament de Polinyà ha fet entrega de 500 unitats de Boc’n Rolls o porta entrepans a l’Institut de Polinyà. Un sistema reutilitzable i, per tant, més ecològic, per a embolicar l’entrepà. D’aquesta manera es busca reduir l’ús de paper d’alumini i, en conseqüència, també els residus generats diàriament al centre.

El institut ha repartit els Boc’n Rolls entre els alumnes per tal de conscienciar-los sobre la necessitat de reduir els residus que generem i de reutilitzar i reciclar els materials. A més, l’IES Polinyà també ha iniciat la campanya “Patis Nets” a través de la qual han recollit durant cinc dies tota la brossa generada al pati per després exposar-la a l’entrada del institut el dia de l’entrega de notes. En total, en només cinc dies, han recollit més de 30 quilos de brossa. També han exposat les fotografies que han fet dels patis bruts perquè les poguessin veure tant els pares com els alumnes.

L’Ajuntament ha adquirit 2.500 unitats de Boc’n Rolls amb un cost total de 7.708,60 € que es repartiran entre els diferents centres escolars del municipi en el marc de la campanya de civisme “Polinyà també és casa teva” que s’està duent a terme aquests mesos a Polinyà. 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera de 24 de novembre va aprovar el Pla Local de Prevenció de residus 2022 - 2030. La prevenció de residus, ocupa el primer lloc en la jerarquia de generació i gestió dels residus, essent un primer pas abans del reciclatge i el tractament finalista de les deixalles.

Notícia

L'Ajuntament de Terrassa cedeix 308 bicicletes abandonades a l'entitat Biciclot perquè tinguin una segona vida

Notícia

El passat diumenge 20 de novembre es va celebrar a Sentmenat la Jornada per la Prevenció de Residus englobada dins la Setmana Europea per la Prevenció de Residus del 19 al 27 de novembre

Butlletí