Parets s’endolla al transport del futur

29/06/2018 - 08:31

Tots els vehicles que hi havia a la plaça Doctor Trueta de Parets de Parets del Vallès eren elèctrics o híbrids. L’associació catalana per la promoció del vehicle elèctric, Volt-Tour, ha mostrat en primera persona el seu funcionaent.

Amb aquestes jornades, l’Ajuntament de Parets reitera el seu compromís per la mobilitat sostenible i seguirà apostant per la incorporació de vehicles elèctrics a la flota municipal.

Unes jornades on a banda de l’exposició de diferents vehicles, també s’han fet activitats adreçades als més petits, i s’ha demostrat que amb l’energia que es genera amb una bicicleta, es pot fer gel.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Butlletí