Montblanc impulsa la campanya "Montblanc Entorn N@tural"

16/08/2022 - 08:00

L'objectiu és la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya "Montblanc Entorn N@atural", que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves.

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va fer el passat 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. Les següents activitats es van fer durant el mes de juny al barranc de la Pasquala i a la Vall. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l'Institut Martí l'Humà i també a Tilmar.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Butlletí