Més escoles per l'estalvi energètic a Viladecans

20/12/2018 - 08:00

El Vilawatt, amb el seu espai d'escoles, consolidarà el projecte 50/50 d'incentius econòmics per estalviar energia, que consisteix a revertir part de l'estalvi en la factura i en reinvertir una altra en projectes per millorar l'escola.

En aquest nou curs acadèmic, ja s'han celebrat dues reunions entre els docents de les escoles que formen part del projecte. En la primera, els centres veterans (Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta, Marta Mata, Mediterrània, Montserratina i Pau Casals) van acollir als centres que s'acaben d'incorporar (GermansAmat Targa i Miquel Martí i Pol); mentre que a la segona es va determinar el pla d'accions a desenvolupar al llarg del curs i  van quedar constituïts els equips energètics, és a dir, els equips de persones dinamitzadores i responsables d'implementar aquestes accions als centres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

El nou edifici funerari reaprofita l’energia tèrmica que generen els crematoris per mantenir actiu el sistema de calefacció i aigua calenta. Una delegació de l’Ajuntament ha visitat aquesta setmana les instal·lacions, ubicades al polígon industrial de Can Roca, que es van inaugurar el passat mes de febrer

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Butlletí