Més escoles per l'estalvi energètic a Viladecans

20/12/2018 - 08:00

El Vilawatt, amb el seu espai d'escoles, consolidarà el projecte 50/50 d'incentius econòmics per estalviar energia, que consisteix a revertir part de l'estalvi en la factura i en reinvertir una altra en projectes per millorar l'escola.

En aquest nou curs acadèmic, ja s'han celebrat dues reunions entre els docents de les escoles que formen part del projecte. En la primera, els centres veterans (Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta, Marta Mata, Mediterrània, Montserratina i Pau Casals) van acollir als centres que s'acaben d'incorporar (GermansAmat Targa i Miquel Martí i Pol); mentre que a la segona es va determinar el pla d'accions a desenvolupar al llarg del curs i  van quedar constituïts els equips energètics, és a dir, els equips de persones dinamitzadores i responsables d'implementar aquestes accions als centres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Article
Amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència energètica i millorar l'espai públic

S'han fet actuacions de millora a tots els districtes de la ciutat, especialment en carrers de molta afluència i en places i parcs infantils.

Notícia

L’Ajuntament de Gavà ha organitzat activitats per als dies 31 de maig i 2 de juny. L’objectiu de la celebració d’aquesta setmana a tot Europa és conscienciar sobre l’excessiu i ineficient consum d’energia actual i d’alertar sobre les seves conseqüències i presentant alternatives per estalviar energia i diners. 

Butlletí