Més escoles per l'estalvi energètic a Viladecans

20/12/2018 - 08:00

El Vilawatt, amb el seu espai d'escoles, consolidarà el projecte 50/50 d'incentius econòmics per estalviar energia, que consisteix a revertir part de l'estalvi en la factura i en reinvertir una altra en projectes per millorar l'escola.

En aquest nou curs acadèmic, ja s'han celebrat dues reunions entre els docents de les escoles que formen part del projecte. En la primera, els centres veterans (Can Palmer, El Garrofer, Enxaneta, Marta Mata, Mediterrània, Montserratina i Pau Casals) van acollir als centres que s'acaben d'incorporar (GermansAmat Targa i Miquel Martí i Pol); mentre que a la segona es va determinar el pla d'accions a desenvolupar al llarg del curs i  van quedar constituïts els equips energètics, és a dir, els equips de persones dinamitzadores i responsables d'implementar aquestes accions als centres.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Article

El portal mostra de manera atractiva les dades de consum dels equipaments municipals.

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Butlletí