Masquefa impulsarà horts socials al municipi

24/01/2018 - 14:54

El consistori ha habilitat els terrenys de l’antiga depuradora per a poder desenvolupar el projecte.

Aquest mes de gener, l’Ajuntament de Masquefa ha habilitat els terrenys de l’antiga depuradora per a la seva reconversió ens horts socials.

Aquests horts tenen com a objectiu fomentar el cultiu dels propis aliments, promoure el respecte pel medi ambient i per la pròpia salut, potenciar el treball en cooperació, l’aprenentatge de valors i el coneixement del món rural més proper, impulsant alhora la participació ciutadana i la cohesió social.

Un cop habilitats els terrenys, ara el consistori iniciarà els tràmits per a la redacció del projecte amb l’objectiu que els horts socials entrin en funcionament durant el primer semestre del 2018.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’objectiu del consistori és aturar l’ampliació d’aquesta instal·lació i apostar per un nou model amb plantes avançades de gestió de residus que permeti generar nous llocs de treball qualificats, reduir en un 90% les deposicions de residus, i prioritzar la valorització material i energètica i la reutilització dels residus.

Article

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell ha cedit a entitats del municipi i de l’entorn cinc horts urbans. Són parcel·les destinades a associacions de caire sociosanitari i social que les havien sol·licitat.

Article

Vols saber com tenir cura del teu hort? Aquests és el teu vídeo!

Butlletí