Martorelles celebrarà la primera Festa de l'energia sostenible

22/05/2018 - 08:00

La biblioteca Montserrat Roig acollirà totes les activitats el proper dimecres 23 de maig.

El proper dimecres 23 de maig se celebraran els actes de la primera edició de la Festa de l'energia sostenible a Martorelles, amb motiu de la Setmana de l’Energia 2018, a la biblioteca Montserrat Roig. 

A partir de les 16:30 hores, i fins quarts de vuit del vespre, tindrà lloc l'activitat infantil “Pedalem amb energia” on els participants del taller podran tenir l’oportunitat de generar energia pedalant amb bicicleta a través d'un enginy mecànic. Amb l’energia generada prepararan crispetes per als assistents. 

A les 18:30 hores, la biblioteca acollirà la xerrada-taller "Coneixem els avantatges dels nous comptadors elèctrics? Sabem com fer perquè ens ajudin a estalviar?" a càrrec del gestor energètic de l'Ajuntament. Una xerrada que pretèn ajudar a tenir coneixement de les funcions que ens aporten els nous comptadors elèctrics digitals, ens ajudarà a poder reduir els nostres consums energètics i reduir el seu cost econòmic. Es recomana portar factures elèctriques recents. 

Durant tota la setmana, del 21 al 26 de maig, hi haurà l’exposició “Actuem amb Energia” amb dos torns de guia comentada de 20 minuts: a les 17h i a les 18h del dimecres 23 de maig. 

L’exposició mostra com podem acabar encenent un llum; els avantatges i els inconvenients derivats d’aquest procés; els efectes del nostre consum; què és el canvi climàtic i quines conseqüències té; com es pot veure influenciat per l’estalvi i l’ús eficient de l’energia en el nostre dia a dia; i com les administracions locals, nacionals i internacionals tenen un paper important.

I finalment, a quarts de vuit del vespre (19:30h) se sortejarà entre els assistents un Comptador d'Energia Intel·ligent Wifi de la marca Circutor amb el qual es podrà conèixer el consum d'energia elèctrica de la nostra llar de forma instantània, via app mòbil i ordinador. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

Parets presenta la campanya per renovar l’enllumenat públic ‘Parets LED'S Go!’

Article

L’espai ofereix assessorament i informació sobre actuacions que promoguin l’eficiència energètica i la mitigació dels efectes del canvi climàtic.

Article
 

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. 

 

Butlletí