Les Franqueses adquireix dos vehicles elèctrics

14/10/2017 - 08:54

El municipi continua així en el camí de reducció de les emisions de CO2.

Una subvenció del 5.000 euros del pla Movea i la voluntat de reduir la contaminació al municipi han portat l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès a renovar el parc mòbil amb dos nous vehicles elèctrics. Aquests cotxes es sumen a la furgoneta, també elèctrica, que la Brigada d'Obres i Serveis té des de fa uns mesos. D'aquesta manera, l'Ajuntament acompleix amb l'objectiu signat al Pacte d'Alcaldes pel clima i l'energia que compromet els municipis signants a reduir les emissions de CO2 un 20% fins el 2020 i en un 40% fins el 2030. 

Els dos nous cotxes s'utilitzaran a les àrees d'Urbanisme i d'Obres i Serveis i permetran millorar el parc mòbil de l'Ajuntament, reduir costos econòmics en combustible i en manteniment dels vehicles i, sobretot, reduir les emissions a l'atmosfera i la contaminació acústica.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Notícia

El servei és gratuït i sense la necessitat de cap clau ni cap tràmit previ a diferència de la resta de punts de recàrrega ja existents al municipi. Així, qualsevol persona que necessiti carregar el seu vehicle ho podrà fer utilitzant el codi QR de la màquina que redigirà a la plataforma de l’empresa subministradora del servei; o a mitjançant la targeta de càrrega de vehicles d’altres plataformes.

Butlletí