Les Franqueses adquireix dos vehicles elèctrics

14/10/2017 - 08:54

El municipi continua així en el camí de reducció de les emisions de CO2.

Una subvenció del 5.000 euros del pla Movea i la voluntat de reduir la contaminació al municipi han portat l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès a renovar el parc mòbil amb dos nous vehicles elèctrics. Aquests cotxes es sumen a la furgoneta, també elèctrica, que la Brigada d'Obres i Serveis té des de fa uns mesos. D'aquesta manera, l'Ajuntament acompleix amb l'objectiu signat al Pacte d'Alcaldes pel clima i l'energia que compromet els municipis signants a reduir les emissions de CO2 un 20% fins el 2020 i en un 40% fins el 2030. 

Els dos nous cotxes s'utilitzaran a les àrees d'Urbanisme i d'Obres i Serveis i permetran millorar el parc mòbil de l'Ajuntament, reduir costos econòmics en combustible i en manteniment dels vehicles i, sobretot, reduir les emissions a l'atmosfera i la contaminació acústica.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Expoelectric és l'esdeveniment més important de vehicles elèctrics i energies renovables del sud d'Europa. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de novembre va celebrar la seva 9a edició a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Butlletí