L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat qualificat d’excel·lent en eficiència energètica als edificis públics.

18/03/2020 - 08:30
Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col·laboració de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), ha realitzat el tràmit de certificació energètica de quatre dels equipaments municipals: la Casal de Cultura, l'Ajuntament, l’Esplai i l’Escola Bressol Municipal.

S’ha atorgat la màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol com edifici mes eficient i amb una B la resta d’equipaments, el que confirma que les últimes inversions realitzades en els equipaments municipals s’han realitzat seguint  criteris d’eficiència energètica. 

Aquestes certificacions ens indiquen que estem per sota de la mitjana dels edificis de similars característiques tant en consum energètic com en emissions CO2

L’eficiència energètica dels edificis juga un paper cada cop més important en la transició energètica cap a un nou model energètic net, renovable, distribuït i democràtic.

A l’Ajuntament estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.

Des de l’Ajuntament asseguren que, “estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.”


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Article

Amb el nou centre de calor de biomassa que s'està construint al costat de l'Ajuntament de Begues, tots els equipaments municipals disposaran de calefacció i aigua calenta alimentades per aquest combustible natural.

Article

El El Periódico de la Energía, diari de referència d'aquest sector, reconeix l’estratègia global de ciutat per impulsar la transició energètica, amb mesures com la creació de la Casa de l'Energia, el desplegament de plaques fotovoltaiques, o la reducció de la factura elèctrica municipal.

Butlletí