L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat qualificat d’excel·lent en eficiència energètica als edificis públics.

18/03/2020 - 08:30
Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col·laboració de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), ha realitzat el tràmit de certificació energètica de quatre dels equipaments municipals: la Casal de Cultura, l'Ajuntament, l’Esplai i l’Escola Bressol Municipal.

S’ha atorgat la màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol com edifici mes eficient i amb una B la resta d’equipaments, el que confirma que les últimes inversions realitzades en els equipaments municipals s’han realitzat seguint  criteris d’eficiència energètica. 

Aquestes certificacions ens indiquen que estem per sota de la mitjana dels edificis de similars característiques tant en consum energètic com en emissions CO2

L’eficiència energètica dels edificis juga un paper cada cop més important en la transició energètica cap a un nou model energètic net, renovable, distribuït i democràtic.

A l’Ajuntament estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.

Des de l’Ajuntament asseguren que, “estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.”


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col.laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal.lat un punt de recàrrega solar per a vehicles elèctrics. Les fotolineres són estacions de recàrrega per al vehicle elèctric la energia prové de plaques solars, instal·lades normalment al sostre de la instal·lació. Tenen el gran avantatge que ofereixen energia verda. La fotolinera de Sant Climent té capacitat per a quatre vehicles electrics.

Notícia
Gavà s’adhereix a la V Marató d’Estalvi Energètic 2020

L’objectiu de la campanya és promoure bones pràctiques per aconseguir un canvi d’hàbits en l’ús responsable de l’energia i reduir un 10% els consums d’aigua, electricitat i gas en els equipaments. Quan finalitzi la campanya és calcularà l’estalvi aconseguit als diferents equipaments i aquest es destinarà a accions contra la pobresa energètica.

Article

Amb un milió d'euros d'inversió, el projecte Vilawatt comença les reformes de tres comunitats de veïns de Montserratina i Eixample a Viladecans.

Butlletí