L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat qualificat d’excel·lent en eficiència energètica als edificis públics.

18/03/2020 - 08:30
Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col·laboració de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), ha realitzat el tràmit de certificació energètica de quatre dels equipaments municipals: la Casal de Cultura, l'Ajuntament, l’Esplai i l’Escola Bressol Municipal.

S’ha atorgat la màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol com edifici mes eficient i amb una B la resta d’equipaments, el que confirma que les últimes inversions realitzades en els equipaments municipals s’han realitzat seguint  criteris d’eficiència energètica. 

Aquestes certificacions ens indiquen que estem per sota de la mitjana dels edificis de similars característiques tant en consum energètic com en emissions CO2

L’eficiència energètica dels edificis juga un paper cada cop més important en la transició energètica cap a un nou model energètic net, renovable, distribuït i democràtic.

A l’Ajuntament estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.

Des de l’Ajuntament asseguren que, “estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.”


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Article

El portal mostra de manera atractiva les dades de consum dels equipaments municipals.

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Butlletí