L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat qualificat d’excel·lent en eficiència energètica als edificis públics.

18/03/2020 - 08:30
Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

Màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col·laboració de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), ha realitzat el tràmit de certificació energètica de quatre dels equipaments municipals: la Casal de Cultura, l'Ajuntament, l’Esplai i l’Escola Bressol Municipal.

S’ha atorgat la màxima qualificació energètica a l’Escola Bressol com edifici mes eficient i amb una B la resta d’equipaments, el que confirma que les últimes inversions realitzades en els equipaments municipals s’han realitzat seguint  criteris d’eficiència energètica. 

Aquestes certificacions ens indiquen que estem per sota de la mitjana dels edificis de similars característiques tant en consum energètic com en emissions CO2

L’eficiència energètica dels edificis juga un paper cada cop més important en la transició energètica cap a un nou model energètic net, renovable, distribuït i democràtic.

A l’Ajuntament estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.

Des de l’Ajuntament asseguren que, “estem compromesos amb l’ús sostenible dels recursos i implementant, dia a dia, tot allò que està en les nostres mans per la cura del medi ambient i així se’ns ha estat reconegut amb les certificacions obtingudes.”


 

Categories: 

Relacionats

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Article

L'esforç que implica practicar l'activitat física conflueix ara a Viladecans amb l'esforç que ha de fer la societat per consumir menys energia i de manera més eficient. Els complexos esportius municipals acaben d'instal·lar les primeres màquines d'ecogeneració.

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Butlletí