L’Ajuntament de Roses ofereix olivars i horts municipals per a l’autoconsum

16/01/2023 - 11:45

L’Ajuntament de Roses posa a disposició dels veïns i veïnes del municipi vuit olivars i quatre horts urbans de titularitat municipal per al seu conreu agrícola destinat a l’autoconsum.

La concessió és per un període de 4 anys. Un total de 251 oliveres repartides en lots

La finalitat de les autoritzacions és de caràcter social i ambiental, i en cap cas comercial. Per optar-hi, cal ser major d’edat i estar empadronat/ada a Roses amb una antiguitat mínima de 5 anys consecutius. Les bases amb la resta de requisits i documentació a presentar estan disponibles en aquest enllaç.

Els horts objecte d’aquesta convocatòria són quatre i es troben situats entre el carrer Canigó i el carrer Comapedrosa, a l’oest de la Ciutadella de Roses, i tenen una superfície de 221, 195, 246 i 513 m2. Els requisits per optar a la concessió d’ús d’aquests terrenys amb finalitats agrícoles i d’autoconsum, són ser major d’edat, estar empadronat a Roses amb una antiguitat mínima de 5 anys consecutius, no ser propietari o explotar cap altre hort i estar al corrent de pagament dels tributs municipals.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S’instal·laran 4 dessalinitzadores mòbils a Roses per garantir i reforçar el servei d’aigua.

Notícia

L’Ajuntament de Roses vol instal·lar una dessalinitzadora per garantir l’aigua aquest estiu. El regidor de Medi Ambient, Lluís Espada, diu que estan en converses amb el Consorci d’Aigües de la Costa Brava per fer-ho possible i que també volen comptar amb el sector turístic

Notícia

L’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a la Piscina Municipal de Roses la màxima qualificació energètica, la qualificació A, que certifica la seva eficiència energètica i l’ús d’energies renovables. 

Butlletí