L'Aguait arriba a Sant Pere de Riudebitlles

Font: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles

26/07/2023 - 08:38

Sant Pere de Riudebitlles és el nou municipi de la conca del riu Mediona-Riudebitlles que acull aquesta instal·lació temporal que ens ajuda a reflexionar sobre el paper de l’aigua en la configuració del paisatge i en les nostres vides.

El projecte “La Cultura de l’Aigua”, liderat per l’associació Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPVI) i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, vol conscienciar sobre la importància de l’aigua en el passat, el present i el futur de les nostres vides.

“L’Aguait” és una instal·lació temporal dissenyada pels alumnes del Màster internacional d’arquitectura efímera (MEATS) de la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava, que amplifica el paisatge i convida a la reflexió.

Aquesta instal·lació estarà ubicada durant unes setmanes a cadascun dels sis municipis del Camí del Riu (www.elcamidelriu.cat), a prop de la llera, en espais on es faran activitats molt diverses que tindran com a objectiu la conscienciació sobre la importància de l’aigua, la seva gestió i la manera com configura el paisatge.

En el seu desplaçament, “Aguait” seguirà el curs descendent de l’aigua de les conques dels rius Mediona-Riudebitlles, Lavernó i Anoia (passant per Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Sadurní d’Anoia) i remuntant el curs de l’aigua al municipi de Subirats.

Des de dimarts 18 de juliol es troba a Sant Pere de Riudebitlles. El trobareu a la Font del Quadres on s'hi estarà fins al 6 d'agost. Durant aquestes setmanes es pot venir a visitar, gaudir d'una nova perspectiva de l'espai, aprofitar per participar en alguna de les activitats programades entorn de l'aigua.

 

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Acte
22/09/2023 - 00:00
Sant Pere de Riudebitlles
Article

Butlletí