Èxit dels horts socials a Rosselló amb totes les parcel·les en funcionament

18/04/2018 - 08:20

Foto Ajuntament de Rosselló

El projecte dels horts urbans, impulsat per l’Ajuntament de Rosselló, ha estat un èxit. La primera fase d’11 parcel·les proporcionades està plena i aviat s’ampliaran a 20.

Els horts socials que l’Ajuntament de Rosselló ha posat a disposició del veïnat per a cultivar hortalisses i altres productes de la terra, han tingut una excel·lent acollida per part de la població.

De fet el consistori ha afirmat que ja treballa per a ampliar la zona a 20 parcel·les i poder satisfer així la demanda creixent. Aquests horts han estat assignats en funció de les sol·licituds dels veïns i també prioritzant consideracions de caràcter social per part dels demandants, atesa la funció social i integradora que des del consistori se li ha volgut donar a aquest equipament municipal.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Les persones a qui se’ls ha concedit l’autorització per a l’autoconsum d’alguna d’aquestes parcel·les podran utilitzar la superfície de conreu durant tres anys, d'acord amb els objectius del programa d'horts municipals. 

Article

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu i un esmorzar a l'horta social 

Notícia

Els adjudicataris conrearan amb mètodes ecològics i respectuosos amb el medi ambient. És per això que les persones que conreïn aquestes terres faran servir tècniques sense adobs de síntesi química ni pesticides, com ara fungicides, insecticides i herbicides, de síntesi química.

Butlletí