Èxit dels horts socials a Rosselló amb totes les parcel·les en funcionament

18/04/2018 - 08:20

Foto Ajuntament de Rosselló

El projecte dels horts urbans, impulsat per l’Ajuntament de Rosselló, ha estat un èxit. La primera fase d’11 parcel·les proporcionades està plena i aviat s’ampliaran a 20.

Els horts socials que l’Ajuntament de Rosselló ha posat a disposició del veïnat per a cultivar hortalisses i altres productes de la terra, han tingut una excel·lent acollida per part de la població.

De fet el consistori ha afirmat que ja treballa per a ampliar la zona a 20 parcel·les i poder satisfer així la demanda creixent. Aquests horts han estat assignats en funció de les sol·licituds dels veïns i també prioritzant consideracions de caràcter social per part dels demandants, atesa la funció social i integradora que des del consistori se li ha volgut donar a aquest equipament municipal.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Lleida té la voluntat de convocar una nova edició dels Horts Socials a Rufea i, fins i tot, ampliar-lo a un major nombre de persones, després de l’èxit aconseguit amb aquesta primera experiència que han organitzat de forma transversal les regidories de Medi Ambient i Serveis socials entre famílies del barri de La Mariola.

Notícia
Imatge d'uns horts socials a Cornellà de Llobregat. Font: Xarxasost

Imatge d'uns horts socials a Cornellà de Llobregat. Font: Xarxasost

L'agricultura urbana pot ser una alternativa viable i fins i tot més productiva que les finques rurals, segons un informe de la FAO, i més encara si es considera el benefici social i de salut que aporta, segons els experts.

Notícia
Barcelona reparteix collita dels horts dels terrats municipals

La instal·lació impulsa aquesta acció de solidaritat de quilòmetre zero amb el doble objectiu d’ajudar aquells rubinencs i rubinenques que més ho necessiten durant l’estat d’alarma per coronavirus i d’evitar el malbaratament dels aliments cultivats

Butlletí