Estalvi energètic 50/50 a dues escoles de Súria

16/06/2023 - 08:24

Les escoles Francesc Macià i Salipota de Súria fan la festa de cloenda del projecte d'estalvi energètic 50/50.

Les escoles Francesc Macià i Salipota han participat durant aquest curs escolar en el projecte 50/50, una iniciativa de la Diputació de Barcelona que vol promoure l’estalvi energètic amb la participació de l’alumnat. El desenvolupament del projecte a Súria compta amb el suport dels centres i de l’Ajuntament.

Els actes de cloenda d’aquesta edició del projecte 50/50 a les escoles Francesc Macià i Salipota van tenir lloc dijous 8 i divendres 9 de juny, amb la presentació de les accions realitzades per part dels equips d’alumnes que prèviament van analitzar el consum energètic dels centres, suggerint propostes de millora a la resta de la comunitat escolar.

El projecte 50/50 es basa en un compromís de col·laboració entre els centres educatius i els ajuntaments dels municipis participants, amb l’objectiu de millorar la gestió energètica de les escoles i promoure l’educació per la sostenibilitat.

Lliurament del diploma de participació del projecte d'estalvi energètic 50/50 a l'Escola Salipota, amb l'alcalde en funcions, Albert Coberó.

 

La cloenda d’aquesta edició del projecte 50/50 a Súria va comptar amb la presència de l’alcalde en funcions, Albert Coberó, i de la representant de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació, Sílvia Llimós.

En l’acte celebrat a l’Escola Salipota, l’alcalde en funcions va agrair a l’alumnat la feina feta i va animar-los a seguir fent accions d’estalvi energètic. L’experiència ha mostrat que «estalviar energia és cosa de tots, i que amb petites accions podem millorar l’estalvi energètic», segons es va comentar durant l’acte celebrat a l’Escola Francesc Macià.

La cloenda del projecte 50/50 a Súria va incloure l’espectacle ‘On, com, aigua?’ de l’educadora i pallassa Nat Quintana sobre la importància de fer una bona gestió d’aquest element imprescindible per a la vida.

El suport de l’Ajuntament de Súria al projecte 50/50 forma part de les iniciatives promogudes per l’àrea municipal de Medi Ambient per estendre la sensibilitat ambiental, amb la col·laboració dels centres escolars.Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Foto: Mireia Arso / Regió 7

Foto: Mireia Arso / Regió 7

Ocuparà una petita part del dipòsit del Fusteret, serà de titularitat municipal i abastirà tot l'enllumenat públic

Notícia

Es tracta d'una actuació que es troba dins d’un conjunt d’accions que preveuen la renovació integral i adequació a normativa de les instal·lacions

Notícia

Amb aquesta proposta, el consistori farà un nou pas endavant en l’objectiu de construir una vila més eficient i més sostenible

Butlletí