ESPECIAL MOBILITAT SOSTENIBLE

La crisi sanitària arran de la COVID-19 ha reobert el debat de la mobilitat a les ciutats.
28/09/2020 - 21:12

Al davant, no només els reptes derivats de les mesures de seguretat, sinó sobretot l'urgència d'establir una mobilitat realment sostenible, que permeti ciutats i pobles més saludables, i on la ciutadania pugui recuperar l'espai públic i el dret a respirar aire net.

Analitzem la mobilitat després del confinament general de la primavera del 2020 a causa de la pandèmia.

Podeu veure les entrevistes, opinions, reportatges i notícies d'actualitat de les ciutats i pobles sobre mobilitat sostenible a la pàgina de l'Especial que hem preparat des de la redacció de Sostenible.cat, o en format butlletí.


 

Categories: 

Relacionats

Entrevista
Martin Lutz és senador ministerial de Berlin.

Amb l’expert en sostenibilitat urbana parlem de les mesures que es van començar a aplicar ja fa més de 15 anys a la capital alemanya, on les zones de baixes emissions tenen molt més recorregut que a Catalunya. 

Notícia

Cornellà de Llobregat és una de les dues ciutats d’Espanya més grans de 50.000 habitants que compleixen els criteris de “les ciutats dels 15 minuts” per al 100% dels seus veïns, segons un estudi publicat per l’empresa Deyde DataCentric.

Opinió


El passat mes de març ens va deixar Ole Thorson. Recollim aquest article en memòria del seu llegat. Expert en mobilitat sostenible, va ser pioner en advertir, que les urbs no podien ser un vedat privat del cotxe i en reclamar carrers per al vianant i el ciclista.
 

Butlletí