ESPECIAL MOBILITAT SOSTENIBLE

La crisi sanitària arran de la COVID-19 ha reobert el debat de la mobilitat a les ciutats.
28/09/2020 - 21:12

Al davant, no només els reptes derivats de les mesures de seguretat, sinó sobretot l'urgència d'establir una mobilitat realment sostenible, que permeti ciutats i pobles més saludables, i on la ciutadania pugui recuperar l'espai públic i el dret a respirar aire net.

Analitzem la mobilitat després del confinament general de la primavera del 2020 a causa de la pandèmia.

Podeu veure les entrevistes, opinions, reportatges i notícies d'actualitat de les ciutats i pobles sobre mobilitat sostenible a la pàgina de l'Especial que hem preparat des de la redacció de Sostenible.cat, o en format butlletí.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
02/06/2022 - 00:00
Jardins Centre de Resiliència i Sostenibilitat - Can Pahissa, Vilanova i la Geltrú
Article

Vilanova i la Geltrú celebrarà la Setmana del Medi Ambient amb una vintena d'activitats que promouen el coneixement de la natura, la fauna i el territori proper, i que fomenten la mobilitat sostenible i l'educació ambiental.

Notícia
L’acció coincideix amb la celebració de la Setmana sense Soroll i es realitzarà als districtes de Gràcia i d’Horta-Guinardó.

Del 25 al 29 d’abril tindrà lloc la primera edició d’enguany de la campanya de sensibilització pel soroll dels ciclomotors i motocicletes als districtes de Gràcia i d’Horta-Guinardó. L’acció busca sensibilitzar i conscienciar sobre la necessitat d’afavorir el civisme i les bones pràctiques en la conducció d’aquests vehicles per a reduir la contaminació acústica.

Butlletí