ESPECIAL MOBILITAT SOSTENIBLE

La crisi sanitària arran de la COVID-19 ha reobert el debat de la mobilitat a les ciutats.
28/09/2020 - 21:12

Al davant, no només els reptes derivats de les mesures de seguretat, sinó sobretot l'urgència d'establir una mobilitat realment sostenible, que permeti ciutats i pobles més saludables, i on la ciutadania pugui recuperar l'espai públic i el dret a respirar aire net.

Analitzem la mobilitat després del confinament general de la primavera del 2020 a causa de la pandèmia.

Podeu veure les entrevistes, opinions, reportatges i notícies d'actualitat de les ciutats i pobles sobre mobilitat sostenible a la pàgina de l'Especial que hem preparat des de la redacció de Sostenible.cat, o en format butlletí.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Transformar la societat a cop de pedal. Amb aquest objectiu els premis Bicimpuls de l'AMB han arribat a la seva 5a edició i el 25 de gener s'ha celebrat la cerimònia de lliurament de premis a les instal·lacions de Wallnwood.​

Article

Cada dia es fan 220.000 desplaçaments en bici o vehicles de mobilitat personal (VMP), un 11% més que en el darrer any i un 23% més que abans de la pandèmia. Aquest increment és paral·lel a les millores i l’ampliació de la xarxa ciclista de la ciutat.

Notícia

Els aparcaments segurs de bicicleta estan instal·lats a la zona esportiva, entre les estacions de tren i la d’autobusos i, al Parc de Santa Anna.

Butlletí