Es constitueix l'empresa pública d'aigua de Terrassa

25/06/2018 - 09:14

 La gestió de l'aigua serà pública a partir del 10 de desembre

L'empresa pública d'aigua a Terrassa comença a caminar. S'ha constituït el Consell d'Administració de l'Entitat Pública Empresarial "Terrassa Cicle de l'Aigua, EPEL", que presideix el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol.

Durant la primera reunió de l'organisme, els membres han pres possessió del seu càrrec i s'ha donat compte dels acords presos al passat Ple Municipal de maig.

La concessió, per 75 es va acabar el 9 de desembre del 2016, i amb la voluntat del govern local de passar a la gestió pública s'han hagut d'aprovar diverses pròrrogues per garantir-ne el servei. D'aquesta manera, a Terrassa l'aigua serà de gestió pública a partir del pròxim dia 10 de desembre d'enguany. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La qualitat de l'aigua; noves infraestructures i sistemes informàtics que millorin el servei; o el manteniment i ampliació de les ajudes socials; centren els projectes de futur de l'empresa per als propers anys
Notícia
La programació es realitzarà del 17 al 26 de juny

Terrassa participa enguany amb un programa d'activitats virtuals amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la transició energètica, encaminada a construir un model que sigui més sostenible, descarbonitzat i democràtic.

Butlletí