Els vehicles elèctrics ja tenen un punt gratuït de càrrega a Navàs

16/06/2017 - 14:45

S’ha estrenat el punt elèctric que permet renovar la càrrega de les bateries dels cotxes elèctrics o híbrids, a l’endoll que hi ha instal·lat a la zona de recàrrega de la Plaça de l’Ajuntament de Navàs.

El primer usuari ha estat una noia de Navàs que va comprar un vehicle cent per cent elèctric a finals de l’any passat. Avui, després de fer la sol·licitud, aportar la documentació personal i del vehicle, i pagar una taxa de 10 € anuals, se li ha lliurat la targeta i les claus d’accés a la zona de recàrrega que ha instal·lat l’Ajuntament de Navàs, en el marc de la promoció de polítiques mediambientals i sostenibles. Amb el pagament d’aquesta taxa poden fer la recàrrega de bateries durant un any.

Els vehicles elèctrics necessiten d’un parell d’hores per a recarregar les bateries, si ho fan en càrrega ràpida, i una mica més de temps si la càrrega és lenta.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Els nous busos elèctrics —8 en total— entraran en servei de manera progressiva durant el mes de desembre.

Notícia

També s'està impulsant un prova pilot per programar la recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals.

Notícia

L’Expoelectric ha tancat la seva 11a edició amb èxit d’assistència en les seves activitats i models exposats. S'ha celebrat la 11a edició amb la plena participació de la indústria de la mobilitat elèctrica i el vector de les energies renovables

Butlletí