El projecte Climatubers de Granollers estrena la segona fase del projecte amb tres jornades obertes

Font: Ajuntament de Granollers

05/10/2022 - 12:26

 

Espais verds i ecosistemes, economia circular i hàbits conscients són algunes de les temàtiques escollides per a les sessions destinades a tota la ciutadania que es faran entre el 3 de novembre i l'1 de desembre

Aquesta iniciativa promou l'acció climàtica fent servir les eines digitals. La primera fase del projecte va finalitzar el 2 de juny de 2022 amb la 1a Mostra d’Audiovisuals i Acció Climàtica al Cinema Edison. En aquesta sessió es van poder visualitzar els curtmetratges que es van elaborar com a resultat dels tallers de vídeo participatiu. Al llarg d'aquestes 5 edicions, hi han participat més d'una trentena de persones.

"Climatubers" comença ara la segona fase que pren com a base les temàtiques que han sorgit dels processos participatius. Els àmbits temàtics que es treballaran són: espais verds i ecosistemes; economia circular, prevenció i gestió de residus, consum i hàbits conscients; i mobilitat i qualitat de l’aire.

Així doncs, durant el mes de novembre, s'organitzen 3 jornades obertes a tota la ciutadania per tal de construir propostes concretes sobre aquests tres àmbits a Granollers. Una quarta i darrera jornada, d'1 de desembre, té l'objectiu d'acabar de definir totes les propostes i, enviar-les al govern municipal.

Les jornades són per a tota la ciutadania i la inscripció és gratuïta.


Programa de les jornades:

03/11/2022. Espais verds i ecosistemes - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

17/11/2022. Economia circular, gestió de residus, consum i hàbits conscients - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

24/11/2022. Qualitat de l'aire i mobilitat - De 18.30 a 20.30 h a Can Jonch.

1/12/2022. Sessió plenària. Elaboració de propostes finals - De 18.30 a 20.30 h a la Sala d'Actes de la Biblioteca de Roca Umbert.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Article

Lliurats els premis del VII Concurs de Dibuix “Descobreix el riu”, dedicat al blauet

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí