Creixell es dota d'un enllumenat públic més eficient

09/02/2017 - 08:27

La Diputació de Tarragona donarà suport al municipi amb una aportació de 50.000 € per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior.

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Creixell han signat un conveni que regula l'aportació de 50.000 € per part de la Diputació per a actuacions de millora de l’enllumenat exterior la plaça del Mirador i altres carrers de Creixell Mar; a les avingudes de Juli Cèsar i de Nostra Senyora de Montserrat, i als carrers de la Via Àpia, de Nostra Senyora dels Àngels i de la Via Cristina. Els canvis en l'enllumenat públic permetran un major estalvi i una millora quant a eficiència energètica.

L'acord l'ha signat el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, amb l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart

La Diputació de Tarragona és entitat coordinadora territorial del Pacte d'Alcaldes i alcaldesses pel clima i l'energia i dóna suport als municipis de la seva demarcació per  contribuir a mitigar el canvi climàtic des del món local, amb la reducció d’un 40% d’emissions de CO2 l’any 2030.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El projecte preveu actuar a un total de 50 quadres elèctrics, el que suposa 2.510 punts de llum dels 2.867 existents, deixant fora els que ja compten amb tecnologia LED o han estat renovats recentment. 

Article

Gràcies a la programació automatitzada, es podran controlar aspectes com la intensitat o la tipologia de llum de diversos fanals del carrer Figuerola. Es tracta d’una iniciativa liderada per la UMAT, en el marc del projecte Girona Ciutat Intel·ligent.

Notícia

La regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública té previst invertir 200.000 euros en la reparació de l'enllumenat públic de la ciutat, en el marc del desplegament dels diferents plans directors de manteniment de la via pública i que sumen una inversió total d'1,3 milions d'euros. Aquest dijous, 26 d'agost, l'Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a l'execució de les obres.

Butlletí