Cinc escoles de Badalona reben projectes d’estalvi energètic

10/03/2018 - 08:34

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona els projectes d’estalvi energètic i millora de les instal·lacions d’enllumenat de les escoles Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Mercè Rodoreda i Rafael Alberti.

Els informes permetran disminuir la despesa de consum elèctric i els costos actuals de manteniment dels edificis atenent a la major vida útil dels equips actuals. Aquest suport als ajuntaments contribueix a mantenir el nivell de qualitat de la xarxa de centres municipals i d'escoles públiques.

L’objecte dels projectes és especificar les parts que composen la instal·lació elèctrica corresponent a l’enllumenat, les especificacions necessàries per a la reforma interior tant de l’enllumenat com de les postes a terra, el subministrament d’energia, els quadres de distribució, la distribució i canalitzacions de potencies, el cablejat i, per últim, les dades administratives i econòmiques amb els plecs de condicions.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
03/11/2020
Centre Cívic de Vallvidrera. Carrer dels Reis Catòlics, 16. Barcelona
Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

La infraestructura, operada per TERSA, va subministrar a través de Districlima més de 125.000 tones de vapor a la xarxa urbana de calor i fred durant el 2019. L'Hospital del Mar és un dels equipaments adherits a aquesta xarxa mediambientalment sostenible i eficient

Butlletí