Cinc escoles de Badalona reben projectes d’estalvi energètic

10/03/2018 - 08:34

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona els projectes d’estalvi energètic i millora de les instal·lacions d’enllumenat de les escoles Planas i Casals, Margarida Xirgu, Rafael Casanova, Mercè Rodoreda i Rafael Alberti.

Els informes permetran disminuir la despesa de consum elèctric i els costos actuals de manteniment dels edificis atenent a la major vida útil dels equips actuals. Aquest suport als ajuntaments contribueix a mantenir el nivell de qualitat de la xarxa de centres municipals i d'escoles públiques.

L’objecte dels projectes és especificar les parts que composen la instal·lació elèctrica corresponent a l’enllumenat, les especificacions necessàries per a la reforma interior tant de l’enllumenat com de les postes a terra, el subministrament d’energia, els quadres de distribució, la distribució i canalitzacions de potencies, el cablejat i, per últim, les dades administratives i econòmiques amb els plecs de condicions.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El centre sociosanitari El Carme, a Badalona, ja s'abasteix amb energia renovable gràcies a la coberta fotovoltaica instal·lada per l'AMB.

Notícia

La infraestructura, operada per TERSA, va subministrar a través de Districlima més de 125.000 tones de vapor a la xarxa urbana de calor i fred durant el 2019. L'Hospital del Mar és un dels equipaments adherits a aquesta xarxa mediambientalment sostenible i eficient

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí