Castelló educa i sensibilitza per a construir un futur cada vegada més sostenible

Dins la campanya Castelló + Sostenible
13/04/2019 - 08:00

La campanya anual sobre el medi ambient presenta els tallers fins el maig situats en la Plaça Major i Santa Clara.

Tallers i xarrades mediambientals per a garantir un futur sostenible. Castelló + sostenible continua donant pinzellades que eduquen i sensibilitzen sobre la cura del medi ambient entre els més joves. Les sessions estan sent enfocades en els conceptes de sostenibilitat, l'eficiència energètica i l'agricultura ecològica. 

A través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura, que dirigeix Omar Braina, "apostem per la conservació de la naturalesa, invertim en futur inculcant entre les generacions esdevenidores els valors de la sostenibilitat", ha assegurat l'edil. Aquesta campanya, que es va iniciar l'any 2016, i altres iniciatives com les jornades ‘Celebrem amb la natura’ o ‘Sentim els parcs’ són prova de la posada en valor de l'entorn verd que enriqueix a la ciutat. 

Així, fins a un total d'onze jornades que es repartiran al llarg de l'any. Les famílies que vulguen rebre recordatoris o estar informades sobre els horaris, punts de trobada, temes i metodologies a tractar, en la pròxima sessió podran anotar el seu número de telèfon a un llistat per a formar part d'un grup de Whatsapp i així estar en contacte amb l'organització.

"Castelló és una ciutat que mira sempre cap al futur i per a garantir el benestar d'aquells i aquelles que el representen, hem de conscienciar sobre la importància de l'aprofitament de recursos, la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic. En aquesta línia, Castelló + sosntenible suposa un pas més per a la consolidació d'una ciutat respectuosa amb el medi ambient", ha conclòs l'edil Omar Braina.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'educació ambiental és un dels pilars del Pla d'Acció de la Reserva de Biosfera per difondre els valors del desenvolupament sostenible a l'illa que cada any inclou accions com tallers, sortides, unitats didàctiques o programes d'activitats

Article

Vuit centres educatius de L’Hospitalet Llobregat participen en la IX Marató RE-M de l’Energia.​

Notícia

El poble de Castelló està fent un pas decidit cap a la sostenibilitat ambiental amb la creació de la Comunitat Energètica, impulsada per l’Ajuntament de Castelló, un projecte innovador que busca implicar a la ciutadania en l’ús responsable de l’energia

Butlletí