Canovelles renova el servei d’informació ambiental del mercat

Font: La Vola

 

10/03/2016 - 09:23

Unes 400 parades de tot tipus formen el mercat de Canovelles, un dels més importants de Catalunya. L’Ajuntament de Canovelles conscient que el mercat és de vital importància per a la vida econòmica i social del municipi, aposta perquè sigui de qualitat, competitiu i de referència a la comarca del Vallès Oriental i a tot el territori català.

Amb la voluntat d’implantar la millora contínua, compta amb un servei d’informació i sensibilització ambiental adreçat als marxants, als quals se’ls informa de l’obligació de separar correctament els residus que generen i de mantenir net l’espai de la parada durant la jornada laboral. El servei també s’encarrega d’anotar les incidències detectades perquè l’Ajuntament en tingui coneixement i pugui realitzar les gestions oportunes. Durant el servei, l’informador recorda als marxants que cal complir amb l’horari de recollida del mercat i que han de col·locar la llicència de manera que sigui visible per als usuaris.

Des de l’any 2013 Lavola s’encarrega de la coordinació del servei d’informació, la gestió dels informadors, la redacció dels informes de seguiment i l’elaboració dels materials de comunicació.


Categories: 

Relacionats

Notícia

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s’ha presentat la mascota de la Canovelles Sostenible escollida entre els dibuixos participants en el concurs que ha organitzat la Taula Escoles + Sostenibles.

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Notícia

Des del mes de juny, que l’edifici on s’ubiquen els Serveis Socials, el Jutjat de Pau i la Policia Local compta amb una instal·lació de plaques solars capaç de generar al voltant d’un 27 % de l’energia que es consumeix a l’equipament.

Butlletí