Canovelles renova el servei d’informació ambiental del mercat

Font: La Vola

 

10/03/2016 - 09:23

Unes 400 parades de tot tipus formen el mercat de Canovelles, un dels més importants de Catalunya. L’Ajuntament de Canovelles conscient que el mercat és de vital importància per a la vida econòmica i social del municipi, aposta perquè sigui de qualitat, competitiu i de referència a la comarca del Vallès Oriental i a tot el territori català.

Amb la voluntat d’implantar la millora contínua, compta amb un servei d’informació i sensibilització ambiental adreçat als marxants, als quals se’ls informa de l’obligació de separar correctament els residus que generen i de mantenir net l’espai de la parada durant la jornada laboral. El servei també s’encarrega d’anotar les incidències detectades perquè l’Ajuntament en tingui coneixement i pugui realitzar les gestions oportunes. Durant el servei, l’informador recorda als marxants que cal complir amb l’horari de recollida del mercat i que han de col·locar la llicència de manera que sigui visible per als usuaris.

Des de l’any 2013 Lavola s’encarrega de la coordinació del servei d’informació, la gestió dels informadors, la redacció dels informes de seguiment i l’elaboració dels materials de comunicació.


Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès celebra el 40è aniversari amb una jornada festiva al Camp de les Peces unint-se a la campanya 'UnArbreperEuropa'

Acte
18/03/2023 - 11:30
Parc del Camp de les Peces. Parets del Vallès
Notícia

Sis centres educatius de L’Hospitalet participen en la VIII Marató RE-M de l’Energia. A Granollers el projecte es duu a terme a 5 equipaments municipals.

Butlletí