Canovelles ja té una mascota sostenible!

07/06/2023 - 21:00

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient s’ha presentat la mascota de la Canovelles Sostenible escollida entre els dibuixos participants en el concurs que ha organitzat la Taula Escoles + Sostenibles.

El certamen ha servit per trobar la mascota més adient, que ha estat la de la Lídia Mateu Puig, de 5è curs de l’escola Els Quatre Vents. Es tracta d’un gos disfressat d’ovella amb una samarreta que porta el símbol del reciclatge.

L’òrgan impulsor d’aquest concurs ha estat la Taula Escoles + Sostenibles, un ens creat l’any 2019 que té l’objectiu de treballar conjuntament per fer de Canovelles un municipi més sostenible i cívic, i que està format per representants de l’Ajuntament, de les escoles Joan Miró, Jacint Verdaguer, Els Quatre Vents i Congost, dels instituts Bellulla i Domus d’Olivet, i de l’Escola Bressol Municipal Marta Mata.

El jurat estava conformat per un representant de cada centre educatiu, un representant dels serveis educatius de la Generalitat i un tècnic municipal. 

L’acte també ha servit per inaugurar l’exposició dels dibuixos participants en el concurs, que es podrà veure a la Biblioteca Frederica Montseny fins al 22 de juny.

En paral·lel a aquesta activitat, i també a la biblioteca Frederica Montseny, del 6 al 22 de juny es podrà veure una exposició amb cartells de conscienciació mediambiental fets a les escoles, una altra de les activitats emmarcades dins la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.


Categories: 

Relacionats

Article

Davant la situació de sequera, l’Ajuntament de Canovelles ha engegat una campanya amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre el fet que l’aigua és un recurs molt escàs i que cal reduir-ne el consum.

Notícia

Des del mes de juny, que l’edifici on s’ubiquen els Serveis Socials, el Jutjat de Pau i la Policia Local compta amb una instal·lació de plaques solars capaç de generar al voltant d’un 27 % de l’energia que es consumeix a l’equipament.

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí