Calaf recupera la gestió de l’aigua municipal

12/08/2022 - 10:00

Des del dia 1 de juliol, l'Ajuntament del municipi ha assumit la gestió directe de l'aigua.​

Des del dia 1 de juliol del 2022 l'empresa Aigües de Manresa ha deixat de prestar el servei d'aigua a Calaf passant a ser gestionat de forma directa per l'Ajuntament de Calaf.

El traspàs de la gestió del servei des de l'anterior empresa concessionària cap a aquest Ajuntament, no suposarà cap canvi per a les persones i empreses abonades actualment. Ni tampoc serà necessari fer cap tràmit.

Els usuaris continuaran rebent el servei com fins ara, ja que es mantindran els contractes actuals i els mateixos sistemes de pagament del rebut, els ajuts socials i les mateixes tarifes.

 


Font: Canal Taronja Anoia

 


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La nova planta per a l'eliminació de nitrats a través compta amb un tractament biològic de doble etapa anaeròbia-aeròbia per corrent ascendent a l'interior d'uns reactors.

Notícia

L'Ajuntament d'Igualada cedeix el terreny adjacent a la depuradora del Rec perquè els adobers la puguin ampliar i iniciar un projecte de reutilització de l'aigua.

Article

L'Ajuntament d’Igualada i Aigua de Rigat han estat premiats amb el premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible que otorga la publicació especialitzada Mobilicat.

Butlletí