Calaf aprova la compra de panells fotovoltaics per valor d’uns 70.000 €

10/11/2022 - 09:37

Calaf va celebrar el Ple d'octubre on els punts més destacats van ser l'aprovació de les noves ordenances fiscals per al 2023 i una modificació de crèdit per la compra de panells fotovoltaics per valor de 73.187,51€ a través de dues subvencions. 

Està previst que durant els 3 anys vinents l'Ajuntament faci una inversió de fins a 290.438 € en plaques. Aquesta primera instal·lació es col·locarà als dipòsits d'aigua per aprofitar-la per al bombament i emmagatzemar- la amb bateries. L'any que ve, està previst instal·lar-ne al CRO i a l'Escola que podran subministrar altres equipaments situats fins a un radi de 500 m. Finalment, també se n'instal·laran al magatzem de la brigada, el parc de bombers i la Casa Gimferrer.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Notícia

La instal·lació compta amb més de 1000 plaques dividides en 9 zones que proporcionaran fins al 20% de l’energia que consumeix actualment la planta depuradora.

Article

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac disposa de dues noves instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum en equipaments municipals. Les noves instal·lacions permeten generar energia renovable i estalviar en consums energètics i emissions de CO₂.

Butlletí